Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Sehven 15 Inde Maaşı Yatmayan Personele Maaşı Ne Kadar Süre Içinde Ödenmeli

657 sayılı Devlet Memurları Hakkında Kanun'a tabi olarak çalışan personelin maaş ödeme gününde maaşının ödenmemesine ilişkin icra takibi yapılamamakla beraber, idari dava yolu açıktır. Eğer, memurun maaşının ödenmesini sağlama pozisyonunda görev yapan memur şahıslardan kaynaklı bir ihmal söz...
  2. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yoluğu Uçak Ücreti

Memuriyet mahalli veya geçici görev yerinde uçak bulunmuyorsa, aktarmalı nitelik taşıyan yolculuklar için en yakın havaalanına gidiş için kullanılan nakil vasıtasının idarece ödenmesi mümkündür. 6245 sayılı Yasa’nın 6’ncı maddesi uyarınca, harcırahın, gidip gelmeye en uygun ve kullanılması...
  3. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge İadesi

Fazla veya yersiz ödemeden kaynaklanan alacağın tahakkuk ettirilmesi MADDE 10 – (1) Düzenlenen borç tablosu üzerinde ilgilinin kasıtlı ve kusurlu davranışı sebebiyle yapılan fazla veya yersiz ödemelerin her biri için, ödemenin yapıldığı tarihten hatalı işlemin tespit edildiği tarihe kadar...
  4. Sistemsel Sorunlar Muhtasar Beyanname Vergi Hatası

Yapabileceğin bir şey yok "yasal süreci dışında verilme" seçerek vermen gerekiyor. Ceza gelecek
  5. Çözümlendi | Kilitli Kbs De Gih Sınıfında Cetvellerde Bulunan 4 Sayılı Cetvel (Ek Gösterge Cetveli) Hangi Personele Ait ?

IV sayılı cetvel Cumhurbaşkanlığı idari işler başkanlığı ve TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı personeli içinmiş bilgilerinize
  6. Çözümlendi | Kilitli Kbs De Gih Sınıfında Cetvellerde Bulunan 4 Sayılı Cetvel (Ek Gösterge Cetveli) Hangi Personele Ait ?

Bende uygulamayı öyle yapıyordum ama uzman çavuşluktan gelen bir arakadaşımıza bilgisayar işletmenliğinde terfi yaparken 6. derece 1700 göstergeyi seçmişim ve fazla ödeme yaptım. Şimdi yapılan ödemeyi iade istediğimde ilgili kişi ben uzman çavuşluktan geldim TSK da 1700 ek gösterge alıyordum...
  7. Çözümlendi | Kilitli Kbs De Gih Sınıfında Cetvellerde Bulunan 4 Sayılı Cetvel (Ek Gösterge Cetveli) Hangi Personele Ait ?

Memurlar ve bilgisayar işletmenlerinde 8. dereceden itibaren cetvellerde 4 sayılı cetvel açılıp seçilince ek gösterge veriyor. Ayrıca unvan olarak TSK yazıyor bu kimleri kapsıyor
  8. Çözümlendi | Kilitli Hayat Si̇gortası Yaptıran Personel

Sigortanın Türkiye’de yerleşik ve merkezi Türkiye’de bulunan bir emeklilik veya sigorta şirketi nezdinde akdedilmiş olması şartıyla, söz konusu primler ücretin safi tutarının tespitinde indirim konusu yapılabilecektir. Ancak, indirim konusu yapılacak primlerin toplamının, ödendiği ayda elde...
  9. Çözümlendi | Kilitli Doçent Kadrosuna Atanma

1. yöntem: değişikleri ana ekrandan yapın 2008 sonrası olduğu için kesenekte sıkıntı çıkarmaz.(2008 öncesi olanlara ana ekrandan giriş yapmayın %100 artış vermez) 2. yöntem terfi kısmından yapın gelmeyen değerleri istisna kısmından verin.
  10. VBA Kodlar Muhtasar Beyanname Paket Yükleme Hatası

güncelleme yapın tekrar yükleyin
  11. Çözümlendi | Kilitli Yanlış Girilen Terfi Düzeltme Ve Eksik Ödenen Üniversite Ödeneği

4. derece öğretim görevlilerinin üniversite ödeneği 104 3. derece olanların 110 dur
  12. Çözümlendi | Kilitli Geliştirme Ödeneğinden Yararlanabilmek Için Görevin Ilgili Yükseköğretim Kurumlarında Fiilen Yapılması Şarttır.

farklı zamanlarda alınan görevlendirmelerde toplamları 30 günü geçince kesinti yapıyorsunuz .istisna 20 günlük görevlendirme alsaydı 15 gün düşüp 5 gün kesinti yapacaktınız . bu kişi için bir şey yapmanız gerekmiyor . Gerektiği zaman KBS >diğer Tazminatlarda Gün kısmına kesilecek günü yazıp...
  13. Çözümlendi | Kilitli Yasal Süresindeki E Beyannameye Kişi İlavesi Nasıl Yapılır

ALO 189 ile görüştüm sistem üzerinden yapıldığı için üst yazı yazmanıza gerek yok dediler bu ay bizde de düzeltme vardı.
  14. Çözümlendi | Kilitli Askerden Dönen Personelin Terhis Tarihi Ile Göreve Başladığı Tarih Arasındaki Gss Primleri

10 günlük süreyi geçirmeyin ve yaptıktan sonra SGK 'ya evrakları mail atın yoksa sistem otomatik olarak idari para cezası kesiyor. kolay gelsin
  15. Çözümlendi | Kilitli Geliştirme Güçlüğü Kbs Sisteminde Istisna Kesintileri

Kusura bakmayın yoğun olduğumdan dolayı siteye bakamadım. öncelikle geliştirme güçlüğü biraz karışık onun için iyi bilen birinin yüz yüze anlatması daha iyi olur ama ben size genel olarak olayı anlatayım. Geliştirme güçlüğünde 3 olay var 1-Mazeret 2- Rapor (yataklı tedavi dahil) 3- Görevlendirme...
  16. Çözümlendi | Kilitli Geliştirme Güçlüğü Kbs Sisteminde Istisna Kesintileri

Soruyu anlayamadım bir kişiye 15 gün ödeme yapıp başka kişiden kesintimi olacak .Normalde Geliştirme Güçlüğünde kişiden kesinti yapacaksanız diğer tazminatlarda geliştirme güçlüğü bölümünde Gün 1 kısmına kesmek istediğiniz gün sayısını yazıp kaydedin. Geçmiş aydan kesinti yapmanız gerekiyorsa...
  17. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi Prim İade Talep Ediyorum Devamlı Red Oluyor.

Diğer taraftan Uygulama üzerinden ilk etapta sadece Aylık Prim ve Hizmet Belgelerinde «Kesenek» Belge Nevi ile bildirilen kesenek/prim tutarlarının iade başvuruları yapılabilecek olup, Fiili Hizmet Süresi Zammı, İtibari Hizmet Süresi Zammı ve Aylıksız İzinli Personelin GSS Primlerine ilişkin...
  18. Çözümlendi | Kilitli 2547 41. Madde Ile Görevlendirme

1676966119 Burada biraz işin içine etik konusu giriyor kişi görevlendirme almış ama görevlendirme yerine gitmemiş ben olsam kişinin talebi yoksa ödeme yapmam talebi olursa stratejiden görüş alırım çünkü yarın sayıştay denetiminde neden ödeme yaptınız diyebilir
  19. Çözümlendi | Kilitli 2547 41. Madde Ile Görevlendirme

(Bu madde veya bu Kanunun 40 ıncı maddesinin (b) fıkrası hükümlerine göre yapılan görevlendirmelerde, görevlendirme kararında görev süreleri belirtilir. Bunlara özlük hakları kurumlarında devam etmek kaydıyla görev yapacağı kurumun bulunduğu yer ve özelliklerine göre o kurum kadrolarında...
  20. Çözümlendi | Kilitli Kurum Dışı Görevlendirmelerde Geliştirme Ödeneği Ödenir Mi?

1-Fakülte yönetim kurulununda yolluksuz ve gündeliksiz diye karar alınmışsa yolluk vermezsin. 2-Geliştirme güçlüğü ödeneği 15 gün üzeri alındığında kesilir. Bizim üniversitede 15 gün üzeri alındımı onbeş günün hepsi kesiliyor strateji öyle dedi ancak RTE üniversitesinde onbeş günden sonraki...
  21. Çözümlendi | Kilitli Naklen Atamada Kıst İşlemi Kbs Yapmıyor

KBS üzerinden hesaplama yapıp raporlardan kontrol edin eğer aradaki farkları vermişse sorun yok ama bence vermeyecek çünkü siz kıst değil 68/b günlü hesaplatmanız gerekir sistemde onu yapmayacak onun için çeşitli ödemeler bordrosu yapıp farkları MYS den verebilirsin
  22. Çözümlendi | Kilitli Naklen Atamada Kıst İşlemi Kbs Yapmıyor

işe başlama seçilirse sistem daha önce memuriyeti var hata mesajı verir 8-Ücretsiz İzin Dönüşü memuriyete dönüş seçilirse kıst verilir
  23. Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

şimdi yaptım oldu Ek mahiyette-dönem Aralık 2021 manuel olarak kıst 10 gün
  24. Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Kıst gönderimini nasıl yaptınız dönem aralığı, gün sayısı ne yazdınız teşekkürler
  25. Çözümlendi | Kilitli Kbs Doçent Kadrosu Alanların Girişleri

Kusura bakmayın geç gördüm. 5434 sayılı kanuna tabi memurların değişikliklerini kbs ön yüzünde bulunan seç kısmından yaparsanız sistem bir önceki ay ile değişiklik olacak ay arasında bir fark göremeyeceği için %100 artış hesaplamaz. Kesenekte fark çıkar. 3600 ek göstergeyi 4800 olarak...
  26. Çözümlendi | Kilitli Kbs Doçent Kadrosu Alanların Girişleri

1-5434 ön sayfadan değişiklik yaparsan kesenek hata verir sonradan farkı yatırman gerekir. Eski haline getir sonra görev aylığı 1/4 emekli aylığı 1/3 yap kaydet terfiden 1/4,,1/4 yap cetvelleri seç Diğer Tazminatlardan makam ve görev tazminatını kontrol büyük ihtimal birini vermemiştir...
  27. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzindeyken Başka Bir Kuruma Sgk Sisteminden Nakil?

Personelimiz şuan ücretsiz izinde ama başka bir kuruma ataması oldu , bu gün nakil işlemlerini gerçekleştirmek için SGK işe giriş ve çıkış bildirgesi modülünden naklini gerçekleştirmek istediğimizde hata verip daha sonra tekrar deneyiniz diyor. Nasıl düzeltilebileceği konusunda yardımcı...
  28. Çözümlendi | Kilitli Kbs Ünvan Değişikliği (Doçent) Girişi

2008 öncesi akademisyenlerde terfi kısmından seçseniz dahi ilgili oranı vermiyor ana ekrandan seçince veriyor o zamanda kesenek %100 artış hatası veriyor maaş verilerini girdikten sonra kişinin bordorusunu (özellikle 2008 öncesi) mutlaka kontrol edin alması gereken oranlar gelmedi ise istisna...
  29. Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen öğretim görevlisine ödenecek geliştirme ödeneği

Geliştirme Güçlüğünü çalışıp alıyorlar çünkü görevlendirme, rapor ve mazeretler sınırı geçtiğinde iade almamak için
  30. Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen öğretim görevlisine ödenecek geliştirme ödeneği

1-Ayın 15'inde münferit maaş yapılacak tam maaş+2 gün kıst verilecek 2-Geliştirme Güçlüğü Diger tazminatlardan 30 gün yazılılıp verilmeyecek 2 gün kısıttan alacak. 3-Mehil müddeti değerlendirmeye alınmayacak. 1618398191 Özür dilerim nakil geldiği için kıst almıyacak. Diğer tazminatlardan 28 gün...
Geri
Üst Alt