Arama sonuçlarınız

1. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik İadesi

yabancı uyruklu personel 4a 1648541990 hocam bu işlerle ilgili zamanında bır sayıstay raporu okumuştum iade ettırilmiş kamu zararı oluşmamıştır diye onu bulamadım.
  2. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik İadesi

Merhaba bir personelimiz kovid 19 geçirdi geçici iş göremezlik ödemesi altında 2000 küsür para yatmış bunu iade almak istiyoruz da konu ile ilgili herhangi bir yazı yasa falan örnek varsa atabilir misiniz?
  3. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Asgari Ücretlilerin Maaşlarından Gelir Vergisinin Kaldırılması Hakkında Kanun

hocam su hesabı birde memurlar için hesaplasanız memurların genelde aylık vergi matrahı 2500 3000 arası
  4. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Asgari Ücretlilerin Maaşlarından Gelir Vergisinin Kaldırılması Hakkında Kanun

Şimdi bu olay nasıl hesaplanacak aylık vergi matrahı üzerinden mi toplam brüt üzerinden mi net maaş üzerinden mi
  5. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Çocuk Yardımı Ve Agi Borç

Merhaba geriye dönük agi ve Çocuk yardımı için borç çıkartıcam, güncel örnek program exeli olan varsa paylaşabilir mi acaba?
  6. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli ÖYP İstifa Hakkında

Merhaba Öyp kapsamında tayin edilip. doktorasını bitirdikten sonra mecburi hizmet yükümlülüğü bulunan bir araştırma görevlisi 3-4 ay çalışıp istifa ederse senette yazan miktar + (%50 artırılmış diyor) tahsil hesaplaması nasıl yapılır? Daha önce başına gelmiş arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum...
  7. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır

Aynı dönem içinde bir den fazla iş yapılacaksa nasıl oluyor biz şimdi yabancı uyruklu akademisyenleri yaptık gönderdik. e bildirge çıktısı aldık Ayın 10'undan sonra 31. madde ek ders ödemeleri yapıcaz. AYNI DÖNEMDE SİSTEM İZİN VERMİYORMUŞ.
  8. Yıldırım BAL

Bir önceki versiyonda kaydetmiştim bir şeyler yeni sürüm gelince tek tek bir daha giriyorsun. Birde iş yeri bilgilerinde şube kodunu bulamıyorum. internetten araştırdım biraz internet vergi dairesi mesajlar kısmında çıkar diyor ama yetkimiz yok.
  9. Yıldırım BAL

Yeni güncellemeyle programda muhsgk 1003A MUHSGK2 1003B farkı nedir
  10. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Yabancı dil tazminatı iki dil

Merhaba yabancı dil tazminatın da dil için sınır var mıdır. Hem ingilizce hem fransızca olarak iki yds sonucu var. KBS ye Yüksek puan mı girilmeli yok sa ikisini de girmem mi gerekir.
  11. Yıldırım BAL

Son durum nedir var mı yükleyebilen ben devamlı hatalı mesajı alıyorum :)
  12. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Kadrolu Keseneklerinde %100 Artış Miktarı

5434 Terfilerde kesenek sistemi yüzde yüz artış ister. kişinin bordrosunda da gözükmesi lazım eğer gözükmüyorsa terfi kısmından yapmamış ana ekrandan değiştirmiş olabilirsin.
  13. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi 2019 aralik ayi maas avans kapamalar

kapatılacak avansı nasıl çağırttınız kapatılacak avans bulunamamaktadır diyor.
  14. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

Aradım Ziraat besi eklemeyeceksin dedi kafam karıştı.
  15. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

BES'e girişlerde yaş hesabı nasıl yapılıyor bilen var mı? Böyle birşey buldum ama anlayamadım. 11. ay 1974 doğumlu akademisyen 23.12.2019 göreve başlayacak. Ekleniyor mu eklenmiyor mu çözemedim. Bilgisi olan cevap verirse memnun olurum. BES 45 Yaş Kontrolü Çalışanların İşverenleri Aracılığıyla...
  16. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Deneme yapıyorum da ssk sicil no kısmı 13 haneli olması gerekmiyor mu 11e izin veriyor. Birde işyeri sıra numarası nasıl öğrenilir?
  17. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

bu genel bütçe, özel bütçe fark ediyor mu yabancı uyruklu akademik personel maaşları var. Dışardan 31. madde ile ders verip ücret alanlar var staj yapan öğrenciler var e bildirge yapıp gönderiyorduk.
  18. Yıldırım BAL

Yabancı uyruklu akademik personel staj için falan e bildirgeden yapıyorduk yeni şifremi alicaz ayrıca bugün kurcaladigimda id şifre giriş yeri göremedim sanki
  19. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Çocuk Yardımı ve Agi kişi Borcu Örneği

Merhaba geriye dönük çocuk yardımı ve agi geri alacağım örnek kişi borcu exeli olan varsa eklerse memnun olurum. Kolay gelsin
  20. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Geliştirme ödeneği

tam maaşta geliştirme vermemek için diğer tazminatlar kısmında geliştirme ödeneğinin yanında gün 1 yazar oraya direk 30 yaz
  21. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli 23 Yaş Üniversite bitiren ve Çalışmayan Çocuk Yardımı, Agi

Merhaba 23 yaşında üniversiteyi bitiren ve çalışmayan erkek çocuğun kbs de çocuk yardımı ve agisi yararlanıyor mu, yararlanmıyor mu ne girilmelidir?
  22. Yıldırım BAL

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Hocam Faizden bahseden olmamış okuduğum kadarıyla bir tazminat talebinde bulunamazlar demiş faizimi kastediyor
  23. Yıldırım BAL

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Merhaba İhraçtan dönemlere geriye dönük maaş yapan arkadaşlar faiziyle mi ödedi acaba
  24. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli avans maaş nasıl yapılır

duyuru var
  25. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

Hala bir duyuru falan yok herhalde
  26. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izindeki personelin 14 günlük maaş farkı

gssp seçilir secince gssp farkı çıkıyor mu boş mu çıkıyor
  27. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası İadesi işlemleri hk.

hocam konuyu okudum da tam sonuca varılmamış ondan yeni konu açma gereği duydum.
  28. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası İadesi işlemleri hk.

Merhaba aylıktan kesme cezası iadesi üst yazıyla mı hallediliyor. Yoksa mys den mi iade işlemi gerçekleştiriliyor. Mys den yapılıyor ise örnek atabilirseniz memnun olurum kolay gelsin.
  29. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Askerlik Gss ipc

6'sında terhis olduysa 6sı ve 7 si 2 günlük mü gss hesaplayacağız yapan arkadaşlar varsa veya sitede link varsa koyarlarsa memnun olurum.
  30. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Askerlik Gss ipc

bakmakla yükümlüsü olmayan personel içindemi gss yapacağız bizimki de 6'sında terhis oldu 8 inde başladı.
  31. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme kararı ile Geçmişe dönük ödemelerde Yasal Faiz, Damga Vergisi Gelir Vergisi

Merhaba Mahkeme kararıyla geçmişe dönük yolluk ödeme yapılacak bunun faizi ödenecek, faiz 1500 TL diyelim bu tutardan damga vergisi gelir vergisi kesilir mi? Kolay gelsin
  32. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli 180 Gün Geçici Görev yolluk örneği

Teşekkürler öğrenmek istediğim buydu
Geri
Üst Alt