Ozayguner Premium Üye Premium Üye Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 25 Puan 163 Yaş 44 Konum Meb Çalıştığınız İl/İlçe Kırklareli Konu Sahibi 1 Kasım 2023 #1 Statüsü:diğer EKİM ayı muhtasar beyannameyi kayıt ederken bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim kolay gelsin iyi akşamlar
EKİM ayı muhtasar beyannameyi kayıt ederken bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim kolay gelsin iyi akşamlar
Rıdvan Ercan YILDIZ Uzman Mutemet Yönetici Uzman Mutemet Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 1,199 Çözümler 49 Puan 678 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Batman/Gercüş 1 Kasım 2023 #2 Ozayguner' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 17371 EKİM ayı muhtasar beyannameyi kayıt ederken bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
Ozayguner' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 17371 EKİM ayı muhtasar beyannameyi kayıt ederken bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.