Arkadaşlar yeni başlayacak 4b li sözleşmeli memur var SGK’dan 1 gün önce girişini yapmam lazım fakat nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bana yardımcı...
Merhaba hocam.
Öncelikle Göreve başlayacak olan 4/B li sözleşmeli memur arkadaş olduğu için 1 gün önceden giriş yapılacak diye bir kayde yok.
4/B...
Bu video normal işçiler için hazırlnamış. Siz Gökhan İŞLER, hocamın dediklerini bu mantığa...ben sgkdan nasıl giriş yapıcam
Merhaba hocam.
Öncelikle Göreve başlayacak olan 4/B li sözleşmeli memur arkadaş olduğu için 1 gün önceden giriş yapılacak diye bir kayde yok.
4/B...
Bu video normal işçiler için hazırlnamış. Siz Gökhan İŞLER, hocamın dediklerini bu mantığa göre uygulayacaksınız...
1 gün önceside olur. Fakat bazıları geç başladığı için 4447 işaretlenir. 1 gün öncesi de olur aynı gün yaparsanız ceza yememek için 4447...
Hocam bana ilk ogretilende istisnai durum bildirmiyorum olarak işaretlenerek yapılır denilmişti. O sekilde yapmıştı herhangi bir sorun olur mu ...
Yok hocam. Zaten bir sorun olsaydı Sgk şimdiye kadar çoktan ceza yollardı.
Siz 4447 istisna seçerseniz gelecek tarih için şimdiden giriş...
Site Admin
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.