17/09/2018 tarihinde 4bli ebe göreve başladı 08/10/2018 tarihinden itibaren doğum öncesi iznine ayrıldı bildirgede eksik gün olarak bildirmem lazım...
Herhangi bir eksik gün bildirimi yapmayın.
30 gün olarak bildirin ve E-Bildirgede İstirahat Günlerinde Çalışmamıştır işaretleyin.
Doğum öncesi...
4B Sözleşmeli personelin maaşı tam yapılır, varsa almış olduğu iş göremezlik ödeneği...Bu durumda kişi yine maaşı tammı alacak acaba ?
Mehmet Hocam sanırım gözünüzden kaçtı. Personel yeni atama 17/09 tarihinde göreve...Evet,28 gün çalışsa da prim gününü 30 gün olarak yapın
Mehmet Hocam sanırım gözünüzden kaçtı. Personel yeni atama 17/09 tarihinde göreve başlamış o yüzden Ayşenur Hanımın bildirgeyi 28 gün üzerinden...
17...ayın 17 sinde başladığı için 28 gün çalışmış oluyor kişi istirahat gününde çalışmamıştır tiki işaretliyorum şuan başka işlem yapmıyorum
Herkesin sorusuna yetiştiğinizden çok normal HocamEvet şimdi farkettim, valla biraz sorular fazla geldi sanırım![]()
Site Admin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.