Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutemet Arşiviaile ve çocuk yardımından icra kesintisi
öncelikle merhabalar herkese ben sorum şu şekilde olacak aile ve çocuk yardımından icra kesintisi yapılması dögrumudur degilse ne yapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
moderatör arkadaşlar öncelikle verdiginiz bilgiler için mutemete gittim oda haliyle maliyeye götürdü konuyu maliyedeki arkadaşın dedigi şu biz zaten icra kesintisini brüt üzerinden degil net...
Aile Yardımı
657 sayılı Kanunun 202 inci maddesi (değişik 5473 sayılı
kanun 3 üncü madde) gereği memurun her ne şekilde olursa
olsun menfaat karşılığı çalışmayan ve sosyal güvenlik...
moderatör arkadaşlar öncelikle verdiginiz bilgiler için mutemete gittim oda haliyle maliyeye götürdü konuyu maliyedeki arkadaşın dedigi şu biz zaten icra kesintisini brüt üzerinden degil net...
Aile Yardımı
657 sayılı Kanunun 202 inci maddesi (değişik 5473 sayılı
kanun 3 üncü madde) gereği memurun her ne şekilde olursa
olsun menfaat karşılığı çalışmayan ve sosyal güvenlik...
üstad maliyedeki eleman maaşin bürüt üzerinden degil net üzerinden kesinti yaptıgını söylüyo yani bana iyilik yapıyomuş o yüzden aile yardımındaki icra kesintisi için ugraşma zararlı çıkarsın...
icra kesintisi = (net ücret/4) + agi şeklinde olabilir sıkıntı yok. unutmadan sana iyilik falan yapamaz o zaman herkes birbirine iyilik yapsın güldüm vallahi
şunuda unutmamak gerek önemli olan senin icra kesintinin bir an önce bitmesi ve dosyanın kapanmasıdır. bence gerisi teferruat 5-10 lira ödeyip bitse ne olacak bir kaç geç bitse ne olacak çokta...