Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözümlendi | Kilitlidoktorun çocuğu için eğitim hizmet bedeli (Kolej) ve Eşi Sağlık Sigortası İndirimi
Soru 1) Bizde görevli 4924'lü bir doktorun çocuğu için eğitim hizmet bedeli olarak bir koleje yaptığı ödemenin faturası bana getirdi ve vergiden düşürülmesini talep etti bir birşey...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
SAĞLIK VE HAYAT SİGORTA PİRİMLERİ DÜŞÜMLERİ HAKKINDA 4- Bilindiği üzere, 13/06/2012 tarih ve 28338 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6327 Sayılı Kanun uyarınca bireysel emeklilik sistemine ödenen katkı paylarının vergi matrahından indirilmesine son verilmesi nedeniyle, KBS üzerinde Maaş Bilgi...
AGİ ödemesi alan bir kişi yani devletten maaş alan bir kişi eğitim harcamasını vergiden düşemez özel iş yeri olsa düşebilirdi sağlık konusunu yasin beyin verdiği link yeterli kısacası eğitim...
193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun "Diğer indirimler" başlıklı 89 uncu maddesinde; Gelir vergisi matrahının tespitinde, gelir vergisi beyannamesinde bildirilecek gelirlerden aşağıdaki indirimler...
Beyan edilen gelirden diye açık açık yazıyor kendisi vergi mükellefi mi vergi levhası var mı arkadaşın ?
Yok işçi ve memur için bu eğitim harcaması meselesi vergiden düşülemiyor ama işyeri olan...
O arkadaşa söyleyin bu kaç sefer haber yapıldı neden ücretli çalışanlar memurlar/işçiler bu haktan yaralanamıyor düzenşeme yapılsın diye en azından 10 kez haberlerde okudum gördüm o kişi bunu...
saitsahin, hocam, zahidreis, hocam gerekli açıklamaları yaptı zaten. Ben 193 sayılı kanunla ilgili bir özet geçeyim.
193 Sayılı Gelir Vergisi Kanunun;
"Gelir...