Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurumumuz Ek Ödeme Daire Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenecek Ek Ödeme Hesaplama Yazılımı Uygulama Çalıştayı için; Genel Sekreterliğiniz ve bağlı tüm Sağlık Tesislerinde fiilen...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
ben bu online web tabanlı ek ödeme sistemini destekliyorum.isay2000 kbs-hys bence başarılı buda başarılı olabiliri.hiç olmaz ise uygulama birliği saplanır.
bizden de bir kişi talep ettiler.
Benim endişem şimdi bu ek ödeme sisteminde döner sermaye içinde genel btçe maaşlarınıda hesaplayacak mı yoksa bir çeşit aktarımmı yapmamız istenecek şu...
Aynen bende onu düşünüyordum. Sadece ek ödeme hesaplayacaksa sabitleri hesaplamayacaksa işimiz daha da zor olacaktır. her ay personel maaş verilerini bir de o sisteme gir sonra sabitleri birde o...
iş içine iş çıkacak bu sistem isay2000 den veri çekmeli sabitleri yapabilmeli geçici görevli olma gibi durumlarda kişinin bilgileri her mutemet görebilmeli.
KBS gibi tek merkezden hesaplanan bir online yazılım sistemi güzel neticeler verirse çok güzel olacak. Dediğiniz gibi KBS'den direkt verileri alabilirse çok çok daha güzel olacak