Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurumumuz Ek Ödeme Daire Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenecek Ek Ödeme Hesaplama Yazılımı Uygulama Çalıştayı için; Genel Sekreterliğiniz ve bağlı tüm Sağlık Tesislerinde fiilen...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
17,18,19 Aralık katılım ekibindeydim. Biz yazılımı tamamlayınca sizler için kullanım klavuzu vs yayınlayacagız diyorlar. Halen icra kesemeyen bir yazılımı test etmemiz için önümüze koydular...
bana gelen şikayetler face gruplarında tüm olumsuz yorumları sildikleri özelliklede yollukla ilgili kısımları sildikleridir.bu şekilde paylaşım onları hedefine ulaştırmaz olumsuz yorumlarıda...
Ocak 2015 dönemi Sabit Ödemeler hesaplamasının ve bordrosunun Ek Ödeme Yazılımı ile çıkartılması isteniyorsa 2 haftalık bir süre kaldı. Umuyoruz bu süre içerisinde tüm eksiklikler ve hatalar...
Bence ocak 1 e kadar sabitleri hesaplayabilen bir sistemle karşılaşacağız sonra 1 şubata kadar performans kısmına uğraşacaklar ama onlar ne kadar çalışıyor problem yok dese de çok problem çıkacaktır.
valla daha programı açıp yüzüne bile bakmadım eğitimede gitmedim.bu işlerde hemen zıplamaya gerek yok çok sil baştan yaparlar ne zaman hadi artık yap diyecekler o zaman yapacaksının bırakın onlar...
Tam 4 kez yükledik giriş yaptık her seferinde bilgiler silindi.Hemde kökünden siliniyor.Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.Bizim otomosyonun hali hazırda tıkır tıkır işleyen web tabanlı programı...