Üye Misafir Konu Sahibi 09 Ekim 2014 23:26 #1 [font='Exo 2', sans-serif]Arkadaşlar Merhaba[/font] [font='Exo 2', sans-serif]Ekte göndermiş olduğum excelde brüt te net giden bir... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
[font='Exo 2', sans-serif]Arkadaşlar Merhaba[/font] [font='Exo 2', sans-serif]Ekte göndermiş olduğum excelde brüt te net giden bir... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
İlker YENİBERTİZ Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 09 Ekim 2014 22:08 Mesajlar 325 Puan 88 Bakanlık Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe . 09 Ekim 2014 23:30 #2 Tşkler ederim Uzman Mutemet Administrator Ben İlker K.Maraş ADSM de çalışmaktayım. Döner Sermaye, DSSÖ, Denge, Elektrik Faturaları, Su, Telefon, ADSL, Ethernet, Kurumun Bütçe Takibi, vs işler... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Tşkler ederim Uzman Mutemet Administrator Ben İlker K.Maraş ADSM de çalışmaktayım. Döner Sermaye, DSSÖ, Denge, Elektrik Faturaları, Su, Telefon, ADSL, Ethernet, Kurumun Bütçe Takibi, vs işler... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Halil Tuğrul SÜMER Site Yöneticisi Yönetici Katılım 30 Eylül 2014 10:45 Mesajlar 18,834 Çözümler 190 Puan 2,263 Yaş 59 Konum Balıkesir-Edremit Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir/Edremit 09 Ekim 2014 23:46 #3 Hoşgeldiniz İlker bey. Paylaşimlarinizin devamı dileklerimizle.