arkadaşlar işkur işçileri alırken e bildirge,sgk,maaş hesaplama konularında nasıl bir yol izlemem gerekiyor?ilk defa yapacağım.başvurular başlayacak.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
-Sigortalı çalıştırmaya ara verme seçeneğini kullanmadıysanız aynı iş yerini kullanmak için birşey yapmanız gerekmiyor.
-Sigortalı çıkış bildiriminiz...
Eren bey teşekkürler. Şunun İçin sormuştum; yukarıda verdiğiniz cevapta sigortalı çalıştırmaya ara verme seçeneğini seçin demişsiniz de. Peki SGK...
Bakın orada "Sigortalı çalıştırmaya ara verme/başlama Giriş ve Güncelleme" yazıyor. Yani ara verme işlemi yapıldığı gibi sigortalı çalıştırmaya...
Bir gün öncesi hafta tatili yada resmi tatil olduğunda aynı gün işe giriş bildirgesi verebilirsiniz.
Açık işyeri olayında ise bütün kurumlar 31 Aralıkta...
Yazışma yapmayacaksınız.Açık işyerimiz yeni yılda aynen devam ediyor mu yoksa üst yazıya gerek var mı SGK ya?
Daha önce sigortalı çalıştırmaya ara verme işlemi yapmadan hiçbir işyerini çalışanı olmadan bırakmadım. Yani SGK bu konuda bir yaptırımda bulunur mu...
Uzman Mutemet
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.