Merhaba arkadaşlar bu ay Kasım maaşında 8.ayda gelmiş olanın kişinin terfisini girdim...
Merhaba arkadaşlar bu ay Kasım maaşında 8.ayda gelmiş olanın kişinin terfisini girdim aslında bu kişinin terfisini 8.ayda girmiştim fakat...
Merve hocam, Kasım 2020 keseneklerini yaparken KBS'de ki Emsan verinizi kontrol edin. 5510 sayılı kanun (Kıst maaş ve terfi farkı) kısmında o...
Hocam ben zaten ön yüzde değişiklik yapmadım dediğiniz gibi 7-terfi kısmından değiştirdim 8-9-10.aylara ait bordro oldu fakat buna rağmen emsana...
Bordro dökümünüzde terfilere ait bordrolar varsa emsana da düşer hocam merak etmeyin.
Diğer türlü düşmezse yapacağınız pek bir şey yok gibi çünkü...
Tamam hocam haberleşiriz o dönemBide eksi çıkan bordro ne demek hocam başka bir terfi girişinde basıma geldi eksi çıkan geçmişe dönük terfide...
Evet 5434 kendisi5434'e tabi memurlar mı ?
Evet 5434 kendisi
5434'e tabi olanlarda genelde oluyor hocam. Bende terfi verirken eksi atıyor. Sebebini araştırmadım.
Sorun çıkmıyor. Çok fazla düşünmeyin onları...
Tamam hocam haberleşiriz o dönemBide eksi çıkan bordro ne demek hocam başka bir terfi girişinde basıma geldi eksi çıkan geçmişe dönük terfide...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.