arkadaşlar doğrudan teminde muayene komisyonu için yazı işlerinin olur yazmasına gerek var mı?geçmiş ihalelere baktım sadece muayene komisyonuna bir ihbarname yazıp tutanağı imzalamışlar o kadar.
Özkan Yılmaz' Alıntı:arkadaşlar doğrudan teminde muayene komisyonu için yazı işlerinin olur yazmasına gerek var mı?geçmiş ihalelere baktım sadece muayene komisyonuna bir ihbarname yazıp...
Özkan Yılmaz' Alıntı:biz de aynı kişiler var.o zaman oluyor dediler. şimdi yazı işleri kaymakama bağlı olduğu için olur alınmamış olabilir mi?
Özkan Yılmaz' Alıntı:yani diyelim kaymakamlığa bağlı olanlar kaymakamın iznini istiyor,kaymakam bizzat doğrudan görevlendiriyor diye düşündüm.ayrıca görüşü nerden alıyoruz?muayene olur unun...
Özkan Yılmaz' Alıntı:biz ihaleyi yaptık.faturayı kestik.muayene için olur yazmadım ben. şimdi ne olacak?
Özkan Yılmaz' Alıntı:o zaman olur u şimdi alıp yeniden fatura kestirmem gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.