Cenk ULUKAYA Premium Üye Premium Üye Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 115 Çözümler 5 Puan 313 Konum Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Aydın Konu Sahibi 3 Ekim 2023 #1 Statüsü:TYP Buradaki konudan sonra aklıma geldi. En başta muhtasar içinde sgk bildiriyordum. Asgari ücrette... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Buradaki konudan sonra aklıma geldi. En başta muhtasar içinde sgk bildiriyordum. Asgari ücrette... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
mehmetpetek Premium Üye Premium Üye Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 362 Çözümler 11 Puan 463 Yaş 46 Konum Milli Eğitim Bakanlıği Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Tokat 3 Ekim 2023 #2 Cenk ULUKAYA' Alıntı: Buradaki konudan sonra aklıma geldi. En başta... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
Cenk ULUKAYA' Alıntı: Buradaki konudan sonra aklıma geldi. En başta... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.