Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar meslek hayatım boyunca mutemetler yetiştiridim ama nedense artık yetiştiremiyorum.Her şey karışık bir hal aldı insan nereden anlatmaya başlayacağını şaşırıyor.Bizim meslek yakında...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Mutemet yetişir ama kimse mutemet olmaya yanaşmıyor, çünkü şu anda görüyorlar bayram, izin, tatil olsada mutemet maaşları, emekli keseneklerini ve bildirgeleri onaylayıp gönderiyor onun için...
Artık mutemet yetişmiyor.. Herşeyi yapan bir programlar var. Ne yaptığının farkında dahi olmayan kişiler şu an kamularda bu işleri yapıyor. Tabi herkes için söylemiyorum ama çok var.
Liyakat...
Muhasebe/Mal Müdürlükleri ileride kapanırsa (kapanacak diyorlar) mutemetliğin daha doğrusu tahakkuk sürecinde rol alan personellerin konumu çok farklı olacaktır diye düşünüyorum. Şimdikinden daha...
EVet Mutemetler Muhasebenin tahakkukçularıdır. Esas işlem hesapların kapatılması Malmüdürlüğündedir. Mutemet kesenekleri kesiyor ödeme mahsubunu malmüdürlüğü yapıyor. Bazen 1 kurulu bile...
Zor hocam çok zor. Sıfır eleman verdiler bir ara, uzun ömürlü olmadı geri gönderdik hemen Çocuk yetiştirir gibi oluyor, sorularının başında sadece "baba" kelimesi eksik. Bu neden böyle, şu ne...
Mutemet yetişir ama her alanda ayrı ayrı eğitmek lazım. Maaş Mutemeti Döner Sermaye Mutemeti SGK Mutemeti hepsinin kanunu yönergesi genelgesi farklı. Örneğin beni adliyeye mutemet koysanız sıfır...