Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E bildirge sisteminden borç görüntüle dediğim zaman ekteki borçlar görünüyor.Bunun ne olduğunu anlayamadım.E-bildirge verilen 4/c ve 4/b personeller var.Yıllara ait bakıyorum oyle bir tahakkuk...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
O dönemde HYS'de kesilen nakitlerde işyeri sicil numaralarını ödeme dekontlarından kontrol et. Ben her ay ssk ödemelerini malmüd.istiyorum.
Orda sigorta işyeri sicil numarası var. Muhtemelen para...
Arkadaşlar sorun şu ki başıma geldiği için biliyorum. Muhasebe Müdürlükleri harcama birimlerinin aylık prim ve hizmet bildirgelerini beklemeden, ödeme emrinde tahakkuk ettirilen tutarları...
Bir resmi yazı ile meramınızı anlatıp,Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne gidip kurumunuz dosyasına bakan arkadaşla görüşmeniz yeterli diye biliyorum. Ben en son 2010 yılında yaptım.Borçları...
ben de 49 bin tl vardı çok eskilerden sistem üzerinden.muhasebeden sgk kaya işyeri no ile gönderilen miktarları gösteren dökümleri aldım.2010 dan beri baya uğraştım.sgk ya gittim...