- Çalıştığınız İl/İlçe
- MARDİN/NUSAYBİN
Konu Sahibi
SGK müdürlüğünden okulumuza ait açılan ücretli öğretmen dosyası ile ilgili ödenmeyen 2.500 TL prim,işsizlik borcu bulunduğundan kurumumuz hakkında icra...
90 li yıllarda ücretli öğretmen primleri okul bankaya ödüyordu şu an bunlar...ÖEB'e ait primlerin SGK'ya ödendiğine dair dekont mevcuttur.
Ücretli Öğretmende işsizlik primi yok. Bu borç okul aile birliğinin yanında çalıştırılan (kaloriferci temizlikçi vs) işçiden dolayı gelmiştir...
Dosya okuldan açılmış ve dosya içeriğinde o dönem ücretli olan öğretmenlerin isimleri geçiyor o dönemde idareci olan kişi ilçe mem in ödediğini soyledi...
Ben ödemeyi yaptıktan sonra Hukuk bürosuna yazı yazdım. Rücu davası acacaklar.. Önemli olan faizin ilerlememesi amacıyla ödenmesi. Daha sonra...
Aynı durum benim başıma gelmişti. Okulun arşivinde dekont aradım ama bulamadım. Ödenmiş olsaydı dekont ile SGK emanetteki parayı borca...
Dekonttu bulabılecegımızı dusunmuyorum lakın bunu okulun ödemesi gerekmez mi sonuç itibari ile okul adına açılmış bır dosya ve o donemler acaba...
borç 2004-2005...Dekontu neden bulamıyorsunuz? Hangi yıla ait bir borç bu? Kurum ÖEB ile ödemişse muhasebe müdürlüğünden dekont bulunabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.