- Bakanlık
Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Yozgat / merkez
öğrenmemek ayıp. Siz sorun, cevap...bilmemek ayıp değil.
Hocam bende aynı durumla karşılaştım 1.5 sene önce geç yap denildi ama bugün geriye doğru baktığımda herşey hakkında bayaa bilgi sahibi oldum ...
İşte şuan benim sorduğum şeyler buradakilere cok basit gelebilir ama İnanın bilmeyince basit şeyler bile gözünde büyüyor insanın bide panik yapıyor...
Basit gelebilir ama burdaki birçok kişi bu yoldan mecburen geçmiştir anlayışlı olunması gerekir . Aslında Mutemet olacak kişinin kurumundan...
Burası benim elim ayağım buranın sayesinde bi çok şeyi yapıyorum ama bazen bunalıyorum saçımı başımı yolduğum oluyo öğrenene kadar ruh hastası...
Malesef öyle keşke bu iş öğrenme olayı eski memurlardan değilde direk her kurum personelinin toplandığı senelik eğitimler olsa ama olmaz tabi bu ...
Çok fazla kafanıza takmayacaksınız.
Zamanla herşey oturmaya başlayacak.
Bilmediğiniz ya da emin olmadığınız hiç bir şeyi hemen yapmayacaksınız...
benim çok uykularım kaçtı o rakamı doğru mu yazdım diye uyandığım oldu sabah ilk iş kontrolünü yaptığım çok zmanlar oldu ama her şey bi yana...
...Zaten bence bayanların verilmemesi gereken bir kadro öğneğin ben hamileyim izne cıkıcam ardından 1 da ücretsiz izin alıcam o zaman nolucak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.