halil_sumer Misafir Konu Sahibi 27 Mart 2017 #1 Saygıdeğer sniper arkadaşım tam 17 kez sniper ve bundan türemiş kelimelerden kullanıcı adı ile uye olmaya çalıştın. Üye olurken ön ekranda kabak gibi kullanıcı adı ve soyadı ile üye olunuz... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Saygıdeğer sniper arkadaşım tam 17 kez sniper ve bundan türemiş kelimelerden kullanıcı adı ile uye olmaya çalıştın. Üye olurken ön ekranda kabak gibi kullanıcı adı ve soyadı ile üye olunuz... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Ahmet Çetin Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 62 Puan 6 27 Mart 2017 #2 hocam öyle bi başlık atmışsınız ki sitede sniper kullanan mı var diye dumur oldum
ahmetkaraca Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 4 Puan 1 31 Mart 2017 #3 Bana kalırsa sitelere dadanan botlar onlar.
Halil Tuğrul SÜMER Site Yöneticisi Yönetici Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 12,572 Çözümler 188 Puan 2,263 Yaş 58 Konum Balıkesir-Edremit Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir/Edremit 31 Mart 2017 #5 Sniper adlı kullanıcı Birdaha bu foruma bu şekilde üye olmaya devam ederseniz cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Bundan emin olun.
Sniper adlı kullanıcı Birdaha bu foruma bu şekilde üye olmaya devam ederseniz cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Bundan emin olun.
efeturk Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 587 Çözümler 5 Puan 218 Konum Sağlık Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir 3 Nisan 2017 #7 Hocam üye olmayan bu konuyu okuyamıyorki yazdıklarınızı üye olanlar görüyor yine
Halil Tuğrul SÜMER Site Yöneticisi Yönetici Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 12,572 Çözümler 188 Puan 2,263 Yaş 58 Konum Balıkesir-Edremit Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir/Edremit 3 Nisan 2017 #8 Bu konu açıktı ama bi bakalım..