murtaca
Misafir
Konu Sahibi
Eşi çalışmayan bir personelim kendi eşi için tarım sigortası ödemektedir.sizce bu kişi eş yardımından faydalanabilirimi ?
yuem' Alıntı:Uzman Mutemet' Alıntı:murat' Alıntı:konu hazır açılmışken ben de 2 soru sorayımm
1)- peki isteğe bağlı sigorta ödenrise eş yardımı verilirimi ?
2)-işsizlik maaşı...
Uzman Mutemet' Alıntı:işsizlik yardımı alan kişiye eş yardımı verilir mi konusunu çok araştırmışlığım vardır.Sonucunda verilir kanaati oluştu bnde
hatice' Alıntı:yuem' Alıntı:Uzman Mutemet' Alıntı:murat' Alıntı:konu hazır açılmışken ben de 2 soru sorayımm
1)- peki isteğe bağlı sigorta ödenrise eş yardımı verilirimi ?
2)-işsizlik...
yuem' Alıntı:hatice' Alıntı:yuem' Alıntı:Uzman Mutemet' Alıntı:murat' Alıntı:konu hazır açılmışken ben de 2 soru sorayımm
1)- peki isteğe bağlı sigorta ödenrise eş yardımı...
Sağlık Bakanlığı' Alıntı:yuem' Alıntı:hatice' Alıntı:yuem' Alıntı:Uzman Mutemet' Alıntı:1-verilir.İsteğe bağlı sigorta "menfaat karşılığı...
Sağlık Bakanlığı' Alıntı:hocam bu iş mahkemelik olsa mahkemenin vereceği karar bellidir.
5/8/1999 tarihli ve 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununun “İşsizlik sigortası ile ilgili tanımlar”...
Site Yöneticisi
Uzman Mutemet
Site Admin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.