Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pek tutarı; asgari ücretin altında olan personelin pek tutarları, asgari ücrete tamamlanmaktadır. Zam geldiği halde yeni pek tutarı asgari ücretin altında kaldığı için yine 26.005,50 TL görülür.
sağlık hizmetleri sınıfında olacak eğitim öğretim hizmetleri sınıfında ya da sağlık hizmetmetleri sınıfında olmakla beraber genel idari hizmetler sınıfında bir görev ile görevlendirilmemiş olacak
sgknın yönetmeliğine göre teşhis tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinde fiilen göre yapan sağlık hizmetleri sınıfında görev yapan bazı sağlık ünvanları için fiili hizmet zammı verilecektir.
yapan niye yaptığını bilmiyor çok zaten bir yerlerden görmüş gördüğü yer de neden öyle olmaması gerektiğini bilmiyor biz çok zorlamayacaksa doğru olanı yapacağız
Yapacağımdan değil Yasin Bey yanlış anlamayın. Pek tutarları asgari ücretin altında kalanların pek farklarını bu şekilde şablona ekleyerek yapıyorum KBS düzgün hesaplasın diye.
Bu sorduğum kısmı...
bu arada günleri kendi otomatik düzeltecektir siz günleri manuel oranlama yaparak düzeltin yoksa fazla hesaplamış olursunuz ,
örneğin kişi haziran 2025 gün sayısı 3,55 gün ise bunu 3.55*14/30=...
:) orasını anladım gayet açıklayıcı çok teşekkür ederim:)
ekine belge koyulmayacak bu durumda onu da anladım
çok teşekkür ederim
acemilik işte mazur görün:)
kesenek bilgi sistemine fark kesenek yaptığınız ay için yüklediğiniz texti yükleyince size katsayı farkına ait tahakkuku veriyor bunun dışında hiçbir şey yapmıyorsunuz sadece kesenek bilgi...
abi hesap falan yapmıyorsun sen eski texti yükle sana fark hesaplıyor onun kesenek bilgi çıktısını alıp direk ödeme emrine ekleyip gönderin hiç hbys proğramı yok fark fhz hesaplayan
bu şekilde evet ayrı tahakkuk olduğu için de muhasebe ayrı ister zannediyorum ki o bakımdan ayrı ödeme emri keseceksiniz ama çok acele etmeyin önce haziran fhz bildirir ve 14 günlük maaş...
ek mahiyette sadece bir dönemden gönderiyorsunuz bütün veriler aynı olacak şekilde girdiğinizde fark tutarı hesaplıyor mys den ödeme emri kesip ödüyorsunuz
rastlamadık ama kesenek bilgi sistemi fiili hizmet ek bildirgeden birde fazla dönem seçeneğinden düzeltilmesi gereken hangi dönem ise o dönemlerde düzeltin
mahiyeti tıbbi kötü uygulamaya ilişkin zorunlu mali sorumluluk sigortası olacak o şekilde yarısı ilgiliye ödenir,
bahsettiğiniz tutar bu tür sigorta için çok fazla hayat sigortası olmadığından...
malmüdürlüğü de kendince kısmen haklı ama eksik bilgiden dolayı.
sorun kanun ve yönetmeliklerde geçen düzenlemeler karışık ve düzensiz.
Kabul etmeyen malmüdürlüğüne şu aşağıdaki maddeyi gösterin...
kişi dilekçe yazsın kurumunuza siz de dilekçe ekli mal müdürlüğüne yatacak yer temini için ödeme yapılıp yapılamayacağını sorun cevabi yazıya göre işlem tesis edin cevap olumsuz olursa kişi...
sözleşmesi ne durumda fesih edilmediyse 3/2 oranda maaş yapılacak. ssk bildirgesinde eksik gün nedeni kamu görevinden uzaklaştırma ve 15 gün eksik bildirilecek