Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gün sayısında iki tane temel ayrım var birincisi ay içinde herhangi işten ayrıma başlama durumu yoksa kişinin gün sayısı 26 günü geçmeyecek şekilde fiili hizmet gün sayısı olarak tesbit...
kamu çerçeve protokolu bizde olmadığı için senaryo farklılaşıyor (1400 +40 +%24)= 1785,60 ilk 6 aylk dönem (fark tutarları 1785,60-14587=328 tl üzerinden fark hesaplanacak )daha sonra bunun...
Anladım Yasin Bey üniversiteden puantaj gelmediği için Ben kişilere ulaşarak izin bilgilerini alarak işlem yapıyordum.Üniversiteye ulaşıp sorayım. Sağ olun.
doğruluk kavramı izafi olduğu için en sağlam yöntem 11. madde veya 20. madde kapsamından geçen sürelerin fiili çalıştığı kurum tarafından tesbit edilmesi ve size gönderilmesi gerekir
kanunun ilgili maddelerine atfen fiili hizmete tabi çalışmalarının olup olmadığı hususunda her ay düzenli bildirim yapılması hakkında ilgili üniversiteye üst yazı yazın bildirilmezse en azından...
görevlendirme resen yapıldıysa toplu sözleşmenin 13. ve 34 maddeleri uyarınca kbs de diğer tazminat alanından 88 kodunu olması gereken orana güncelleyiniz , fark yapıp manuel bordro girişinden...
''Personel mevzuatı uyarınca aylıksız izinli sayılanların (Yabancı bir memleket veyauluslararası kuruluşta hizmet alma nedeniyle aylıksız izinli sayılanlar ve şahsen özel burssağlayan ve bu...
Pek tutarı; asgari ücretin altında olan personelin pek tutarları, asgari ücrete tamamlanmaktadır. Zam geldiği halde yeni pek tutarı asgari ücretin altında kaldığı için yine 26.005,50 TL görülür.