Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kurumdan emekli olan bir işçiye hesaplamalarım doğru ise ilave tediye ödeyeceğim. şahıs emekli olduğu için sgk bildirgesini yapma şansım yok . emekli olan bu işçi için tediyeden sgk kesintileri yapılıyor mu ?
Merhaba programda personelin süregelen vergi dilimine göre hesaplanan gelir vergisi miktarı değişiyor mu? Yoksa girilen vergi dilimine göre mi değişiyor?
ilçe müdürlüğümüzde emekli olan işçi için e bildirge girerken 28 yevmiye yazınca eksik gün nedenini soruyor sistem. ben emekli ibaresini bulamadım acaba eksik gün nedenine ne yazmam gerekiyor.
Merhaba ,arkadaşlar halkemeklilik kurumsal sitesine veri girişi yaparken personellerden biri için mail hatası verdi tekrar veriyi girmek isteyincede bütün ersonel için daha önce teklif var hatası veriyor. Tekliflerin içerisinde tüm personel isimleri görünüyor. ne yaplıyım bilemedim...
Geçen yılın 5. ayından geçerli terfi farkı hesabı yapacağım terfi daha yeni geldi. KBS de bu ay giriş yapacağım. Programda terfi farkı hesaplarken terfi farkı %100 artış verilecek mi ibaresini ne yaplayım bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba kurumumuzda çalışan daimi işçilerden uzun süredir aile durumu bildirim formu alınmamış. Bu formun ne kadar aralıklarla alınması lazım veya aile durumunda bir değişiklik olunca işçinin kendisinin mi formu teslim etmesi gerekiyor. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.