alisahbaz kullanıcısının son içeriği

1. Mutemet Arşivi emekli olan işçiye tediye ödenmesi

Merhaba kurumdan emekli olan bir işçiye hesaplamalarım doğru ise ilave tediye ödeyeceğim. şahıs emekli olduğu için sgk bildirgesini yapma şansım yok . emekli olan bu işçi için tediyeden sgk kesintileri yapılıyor mu ?
  2. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Merhaba programda personelin süregelen vergi dilimine göre hesaplanan gelir vergisi miktarı değişiyor mu? Yoksa girilen vergi dilimine göre mi değişiyor?
  3. Mutemet Arşivi emekli olan işçinin e bildirge girişi

ilçe müdürlüğümüzde emekli olan işçi için e bildirge girerken 28 yevmiye yazınca eksik gün nedenini soruyor sistem. ben emekli ibaresini bulamadım acaba eksik gün nedenine ne yazmam gerekiyor.
  4. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

Merhaba ,arkadaşlar halkemeklilik kurumsal sitesine veri girişi yaparken personellerden biri için mail hatası verdi tekrar veriyi girmek isteyincede bütün ersonel için daha önce teklif var hatası veriyor. Tekliflerin içerisinde tüm personel isimleri görünüyor. ne yaplıyım bilemedim...
  5. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Merhaba arkadaşlar BES kesintisi brüt ücretten mi %3'ü yoksa SGK matrahının mı %3'ü kesiliyor?
  6. Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

KBS de kesinti listesi şablonu boş geliyor bu sorunu nasıl aşabilirim?
  7. Mutemet Arşivi tekniker unvanlı mühendis

Mühendis diploması alan personel ek bölge tazminatından mühendis olarak mı faydalanır yoksa tekniker olarak mı?
  8. Mutemet Arşivi EK TAZMİNAT 37

Merhaba bende bulamadım ek tazminat 37 girişi nereden yapılıyor.
  9. Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

Geçen yılın 5. ayından geçerli terfi farkı hesabı yapacağım terfi daha yeni geldi. KBS de bu ay giriş yapacağım. Programda terfi farkı hesaplarken terfi farkı %100 artış verilecek mi ibaresini ne yaplayım bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  10. Mutemet Arşivi AİLE DURUMU BİLDİRİMİ

Merhaba kurumumuzda çalışan daimi işçilerden uzun süredir aile durumu bildirim formu alınmamış. Bu formun ne kadar aralıklarla alınması lazım veya aile durumunda bir değişiklik olunca  işçinin kendisinin mi formu teslim etmesi gerekiyor. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.
  11. Mutemet Arşivi HYS'de Yıl Sonu Avans Kapama(resimli anlatım)

Merhaba yuvarlama işlemi temel maaşlarda mı yapıyoruz örnekte sosyal haklarda yapılmış. hangisinde yuvarlama yapacağız yardımcı olur musunuz.
  12. Mutemet Arşivi Geçici görevle gelen personele izinli olduğu zaman için yevmiye verilir mi?

Geçici görevle gelen personele izinli olduğu zaman için yevmiye verilir mi? Verlirse hangi kanun hükmünce verilir? Yardımcı olablir misiniz.
  13. Kaynaklara Taşındı 5510 Öncesi Ve 5510 Sonrası Personellerin Geçmişe Dönük Terfi Farkı Hesaplama Programı

Merhaba harun bey terfi farkını hesapladım fakat 5510 öncesi txt oluştururken hata veriyor yardımcı olabilir misiniz.
Geri
Üst Alt