ayhan78 kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Devlet Memurluğundan Çıkarılan Personelin Ayrılış İşlemleri

Hitapdan ayrılış nedeni olarak "Devlet Memurluğundan Çıkarılma (657 S.K.)", SGK kesenek Bilgi Sisteminden Prim iade kısmından ayrılış nedeni "Görevine Son verildi" seçip iade talebi oluşturabilirsiniz bence.
  2. Çözümlendi | Kilitli 27/04/2019 da ücretsiz izne ayrılanın GSS primi

Mayıs ayı maaşında GSS Primi tam kesilip, 18 günlük geri alım bordrosu düzenlenip kişinin Mal Müdürlüğü hesabına yatırması gerekir diye düşünüyorum.
  3. Çözümlendi | Kilitli Yüksek Lisans Bitiren Sağlık Personeli

Ben İl Sağlık Müdürlüğü' ne görüş sormaya karar verdim. Konuyu kapatabiliriz, teşekkürler.
  4. Çözümlendi | Kilitli Yüksek Lisans Bitiren Sağlık Personeli

Bu yazıya göre, hemşirelerin yüksek lisans diplomaları sağlık müdürlükleri tarafından onaylandıktan sonra uzman hemşire olarak ünvan alıp almamalarına, tezli veya tezsiz olmasına ve branşa (dahiliye,cerrahi,evde bakım) bakılmadan özel hizmet tazminatları 5 puan arttırılabilir mi? Ayrıca eczacı...
  5. Çözümlendi | Kilitli Yüksek Lisans Bitiren Sağlık Personeli

Arkadaşlar bir konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Kurumumuzda çalışan iki hemşire yüksek lisans yapmıştı biri "Hemşirelik" bölümünü tezli olarak, diğeri "Evde Bakım Hemşireliği" bölümünü tezsiz olarak bitirdi. Bir de eczacımız "Tıbbi Farmakoloji" bölümünü tezli olarak bitirdi...
  6. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık FHZ Prim Tutarı Hesaplama

Resmi tatil günlerini ve hafta sonlarını düştüğüm zaman ben 247 çalışma günü buldum.
  7. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık FHZ Prim Tutarı Hesaplama

Anladığım kadarıyla KBS fiili hizmetlerin prim tutarlarını doğru hesaplıyor. Önemli olan FHZ Gün sayısını doğru yazmak. Bir personel 1 yıl boyunca 200 gün çalışmış olsun. FHZ Gün sayısı röntgenci olursa kaç olur, diğer sağlık personeli olursa kaç olur?
  8. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık FHZ Prim Tutarı Hesaplama

Yıllık FHZ Bildirimini yapacağım. 5510 lardaki gibi aylık çalışma günlerini çıkardım. Sonra bütün ayları toplayıp yıllık çalışma günlerini buldum. FHZ Gün sayısını hesaplarken Röntgencilerde= Toplam Çalışma Günü*7/8*90/360 formülünü diğer sağlık personeli için de = 43,33/360*Toplam Gün Sayısı...
  9. Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personel İş Göremezlik Ödeneği KBS'den Nasıl girilecek (Resimli)

Kurumumuzun SGK İl Müdürlüğü ile mahsuplaşma protokolü yok , rapor alan 4/B li personele e-sgk dan çalışılmadığına dair bildirim girişi yapıyorum. Rapor parasını personel e-devletinden takip ediyor, yatınca PTT şubesinden çekip Mal Müdürlüğü'ne yazmış olduğum resmi yazı ile (Bütçeye gelir...
  10. Çözümlendi | Kilitli BES iadeleri için KET Listesi

Teşekkür ederim ama benim öğrenmek istediğim kesinti tutarlarını görmek değil, geri dönen BES' lerin kimlere ait olduğunu saptamak. Ortada bir miktar var ama kimlerden iade olmuş belli değil.
  11. Çözümlendi | Kilitli BES iadeleri için KET Listesi

Memur ve 4B'li sözleşmelilerin KBS'den, işçilerin MYS'den.
  12. Çözümlendi | Kilitli BES iadeleri için KET Listesi

Mal müdürlüğünden emanete alınan BES İadeleri var. Ziraat Hayat Emekliliği aradım, Muhasebat Genel Müdürlüğü' den KET Listelerini isteyebilirsiniz o listelerde kime ne yatmış görünür dediler. Daha önce böyle bir liste isteyen var mı? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  13. Programlar 5510 Memur 14 Günlük Fark Fiili Hizmet Hesaplama Programı

14 günlük farklarda FHZ Bildirimi yapmak gerekiyor mu? Çalışma dönemi olarak 1-14 Temmuz' u mu seçiyorsunuz?
  14. Çözümlendi | Kilitli 4924'ten 657'ye geçişte Kıdem Sürelerinin eklenmesi

Bu ay 4924 den 657'ye geçen iki doktorum var. KBS'de bunları ücretsiz izine ayrılma göstermiştim. Ücretsiz izin dönüşü memuriyete dönüş olarak düzenledim. Kıst maaş hesaplatacağım, matrahlarını girdim. Aklıma takılan husus; sözleşmeli olarak çalıştıkları dönemdeki kıdem sürelerini eklemem...
Geri
Üst Alt