aykut_gokalp kullanıcısının son içeriği

1. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli İptal Edilen Münferit Maaşın Yeniden Girilmesi Ve Hesaplanması

Kıst + Tam maaş yaptığım zaman kıst maaşı geriye dönük kesenek yapabilir miyim? Kbs çağrı merkezine neyi düzelttirmem gerekiyor? Şu an sistemde gözüken münferit maaşı mı sildiricem? Acil cevap verebilirseniz çok sevinirim gününü geçirdim zaten bugün sondu, daha fazla gecikmesin.
  2. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli İptal Edilen Münferit Maaşın Yeniden Girilmesi Ve Hesaplanması

14 Eylül'de sözleşmeliden çıkarıp 15 Eylül'de kadrolu olarak başlattık. Sözleşmeli olarak maaş yapmıştım yanlışlıkla, onu iade ettirip primlerini hazineye geri aktarımını yaptım. Sadece kadrolu maaş yapması kaldı. Yukarıda dediğim gibi kadrolu maaşı yapmıştım ama geri iade ettirdim şimdi tekrar...
  3. aykut_gokalp

Kurumsal hesaplamayı bu kişi için yapmadım. Önceden kayıtlı olanlara kurumsal yaptım bunu sonradan ekleyince münferit yaptı, konu bu sadece. Peki, ekimde bu kişi kurumsal maaşın içinde olucak. Ekim döneminde buna münferit yapmış olduğum için kurumsal maaş yapmamı engeller mi? Sonuçta bunun 15...
  4. aykut_gokalp

Kurumsal hesaplama yapmıştım zaten Eylül dönemi için, bunu yeni kayıt ettim. Dönemini Ekim seçip yapsam keseneğini taa ekimde versem olur mu?
  5. aykut_gokalp

Bu yazı pek yardımcı olmadı ya da ben anlamadım. Orada sözleşmeliden bahsediliyor, ben kadrolu maaşı iptal edip tekrar kadrolu maaşı yaptım.
  6. aykut_gokalp

Bir kadrolu öğretmenimize münferit maaş hesaplaması yaptım ama ufak bi yanlışlık olduğu için geri gönderttim maliyeden. Şimdi tekrar hesaplama yapmıyor. "Kişinin eylül ayı bordrosu var tekrar yapamazsınız" diye uyarı veriyor. Bunun bi yolu var mı acaba?
  7. aykut_gokalp

Köşe Yazıları Sözleşmeli 4/B den Kadrolu 4/A ya Geçiş - Görsel Anlatım

Kişi borcu hazırlama formatını yayınlama şansınız var mı?
  8. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçen Öğretmene Sözleşmeli Maaşı Verilince Nasıl Geri Alınır?

Teşekkür ederim Tuğrul Bey, durumun mantığını anladığımı düşünüyorum. Kişi borçlarını hazırladım pazartesi verebilirim ancak maliyede kimse yoktu. İnşallah bi sorun çıkmaz. 23 üne az kaldı.
  9. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçen Öğretmene Sözleşmeli Maaşı Verilince Nasıl Geri Alınır?

SGK ya göndermedim ama şu an mal müdürlüğü emanetinde beklediği için dedim. Emanettekiler için yazı yazmama gerek yok mu?
  10. aykut_gokalp

Yapacağım şunlar sanırım; 1- Bu adamlardan aldıkları parayı geri alıcam. 2 - Primleri hazineye aktarıcam. 3 - Benim bildirgemde 29 sözleşmeli var. Bu kadroya geçen 3 kişiyi bildirgede silicem. 26 Kişinin bildirgesini yapıcam. 4- Bu 3 kişiye kadrolu maaş yapıp keseneğini göndericem. Peki...
  11. aykut_gokalp

Öğretmeni 14 Eylül'de sözleşmeliden çıkarıp 15 Eylül'de kadroya geçirdik ama eylül maaşında dalgınlığıma geldi sözleşmeli maaşı yaptım. Bildirge ve kesenekleri daha göndermedim. Bildiğim kadarıyla maaşı geri alıcam. Maaşı geri aldıktan sonraki işlemler nedir? Bir de maaşı geri almak için excel...
  12. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli MYS'de SSK Prim Borcunun Alacaktan Kesilmesi

Teşekkür ederim, eski usul devam edicem artık, uygun bir kalem bulamadım.
  13. aykut_gokalp

İhale şoförlerle ayrı ayrı yapıldı. Burası küçük yer şirket adına alma falan olmuyor. Bana sadece MYS'de hangi kalemden bu kesintiyi yapacağım lazım aslında. "SSK - Ödenmemiş Prim Borçları" kaleminden yapınca kurumun sicil numarasını girdiğim için işlem uzuyor SGK'da. Bu ödemeyi şoförün Bağ-Kur...
  14. aykut_gokalp

İlçemiz merkezine köylerden öğrenci taşıyan şoförlerin ödemesini yaparken bazılarının SSK prim borcu oluyor. Ben de alacağından borcunu kesiyorum. Kesinti ekle kısmından "SSK - Ödenmemiş Prim Borcu" ekleyip kurumun sicil numarasını yazıp kesintiyi yapıyorum ama bu şekilde yapınca SGK daki adam...
  15. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli MYS de kitap alımı

Dediklerinizle aynısını yapıyorum aslında ama resimde gösterdiğim bütçe tertibi çıkmıyor bir türlü. Sorun bende mi yoksa sistemsel mi anlamadım. Herkes aynı sorunu yaşıyormuş ama bi kaç tane ödeme yapabilen var onlar da yaptım ama nasıl yaptım ben de anlamadım diyorlar :)
Geri
Üst Alt