Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb arkadaşlar 02.09 2020 de sendikaya üye olan işçinin yevmiyesi ne kadar olmalı.sosyal yardımın tamamını alabilir mi.giyecek yardımı kist mi vermek lazım .hizmet zammi ne kadar olmalı.simdiden teşekkür ederim
1599545345
Bu durumda olan kimse yok mu
Malesef ki konuda uygulama birliği yok.yazilan bütün yorumlar sağlık Bakanlığı'nın yazısı doğrultusunda.ama geldiği her gün ibaresi var iş kanununda.normal vardiyası 12 saat olan birine 3 yevmiye normal vardiyası 9 saat olanada 3 yevmiye, vardiyası 7.5 bu olanada 3 yevmiye verilmeli .kısacası...
Geçen ayı SGK da düzeltmek için ek 9 vermem lazım.acaba ceza yermiyim dönemi gecsede hocam bazı düzeltmeler de cezai işlem uygulanmıyor .30 gün. Çalışma ve 30 günlük pek tutar bildirdim.yani ucretsizdeki personele tam maaş ödedim ona göre de bildirge
Arkadaşlar bildirgede ücretsiz izin bildirmeyi unuttum.eksik gün bildirmedim 30 gün çalışma gösterdim geçen ay.bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba cezai işlem uygulanır mi.
İşçi kadrosunda çalışıp emekli olan bir personel kullanmadigi yıllık izin ücretiyle birlikte bildirgede tavana takiliyor arkadaşlar.bildirgesini nasıl verebilirm.onumuzdeki ay veremem çünkü ayrıldı.