Bahar Gencer kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli İşkur ile atanan işçi mali ve sosyal haklari

Mrb arkadaşlar 02.09 2020 de sendikaya üye olan işçinin yevmiyesi ne kadar olmalı.sosyal yardımın tamamını alabilir mi.giyecek yardımı kist mi vermek lazım .hizmet zammi ne kadar olmalı.simdiden teşekkür ederim 1599545345 Bu durumda olan kimse yok mu
  2. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Bütün yevmiyeler 111.45 mi arkadaşlar.2019 başlayanların da 2020 de başlayanların da mı
  3. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Muhtasari bitiren var mı acaba.yardimci olabilicek birileri arkadaslar
  4. Çözümlendi | Kilitli İşyeri Sicil Nakilinde Ücretsiz İzindekiler Ne Olacak

Tuğrul bey bilgileriniz paylaşımlarınız o kadar sağlam ki mevzuata kanuna uygun.cok şey öğrendim sayenizde
  5. Çözümlendi | Kilitli 696 khk Sürekli İşçi Bayram İkramiyesi

Malesef ki konuda uygulama birliği yok.yazilan bütün yorumlar sağlık Bakanlığı'nın yazısı doğrultusunda.ama geldiği her gün ibaresi var iş kanununda.normal vardiyası 12 saat olan birine 3 yevmiye normal vardiyası 9 saat olanada 3 yevmiye, vardiyası 7.5 bu olanada 3 yevmiye verilmeli .kısacası...
  6. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirgede ücretsiz izin

Geçen ayı SGK da düzeltmek için ek 9 vermem lazım.acaba ceza yermiyim dönemi gecsede hocam bazı düzeltmeler de cezai işlem uygulanmıyor .30 gün. Çalışma ve 30 günlük pek tutar bildirdim.yani ucretsizdeki personele tam maaş ödedim ona göre de bildirge
  7. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirgede ücretsiz izin

Arkadaşlar bildirgede ücretsiz izin bildirmeyi unuttum.eksik gün bildirmedim 30 gün çalışma gösterdim geçen ay.bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba cezai işlem uygulanır mi.
  8. Çözümlendi | Kilitli İscide tavani aşan tutar

Anladım hocam sadece aşan kısımdan prim kesmeden odeyecegim bu durumda
  9. Çözümlendi | Kilitli İscide tavani aşan tutar

Bu şekilde mi ödeme yapılmalı hocam.arastirdim bir dayanak veya örnek bulamadim
  10. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçilerde kıst ikramiye ödemesi

Tamam ama hocam ben şunu soruyorum temmuz da ikramiyeyi ödedim .personel Eylül'de ücretsiz izne ayrıldı.bu durumda ne yapmalıyım.
  11. Çözümlendi | Kilitli İscide tavani aşan tutar

İşçi kadrosunda çalışıp emekli olan bir personel kullanmadigi yıllık izin ücretiyle birlikte bildirgede tavana takiliyor arkadaşlar.bildirgesini nasıl verebilirm.onumuzdeki ay veremem çünkü ayrıldı.
  12. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçilerde kıst ikramiye ödemesi

İkramiye ödedikten sonra personel ücretsiz izne ayrılırsa nasıl bir yol izlenmeli
Geri
Üst Alt