Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ferhad bey ben izinde olduğum için maaşları yapan arkadaş askerden dönen 3 personelin kıst maaşını yapmayı unutmuş. Sadece ağustos maaşı hesaplanmış. Temmuzda döndükleri için kıst vermesi gerekiyordu oysaki. Ben şimdi bordro düzenleyip mys den ödeme yapacağım. Sorum şu 18 günlük ve temmuz...
Arkadaşlar merhaba. Konu ile alakalı olduğu için buradan sormak istedim. 3 adet kıst maaşım var temmuz dönemine ait. Ben normalde toplu sözleşme ikramiyesi tarzı ödemelerin kıst maaşda verilmediğini düşünerek o şekilde hesaplama yapmıştım Burada gördüğüm kıst maaş bordrosunda 641,81 TL toplu...
Arkadaşlar merhaba, geçen aydan kalan toplu sözleşme ikramiyesi için manuel bordro girişi yapmak istiyorum, ancak gecikme ayı 1 gecikme yılı 2022 yazıp kaydet yapıyorum kayıt tamamlandı uyarısı gelmesine rağmen üst kısımdaki açık bordro kısmına bordroyu atmıyor. Sonrasında da diğer tazminat...
Fatih bey P.Ö.Gün Sayısı kıst olarak hesapladığımız gün sayısı olmayacak mı mesela ben 7 ocak-14 ocak için 8 gün kıst hesaplamışım gün sayısına 8 girmek gerekmez mi? Ayrıca dönem olarak da aralık/2021 dönemine ait kıst maaş değil midir bu bildirim?
Ödeme emri fazla, bildirge eksik çıkıyor. Normalde 68/b ler için ya 2 satır atması gerek yada 5510 kıst maaş refah payının içine atması gerek ama o text boş çıkıyor şuan
Benimde 5510 lar tutmadı Süleyman bey. Aylıksız izinde yok ama 68/b günlüklerim var onlar kadar eksik çıkıyor. Emsan text tede ayrıca atmamış yine beklemedeyiz bu durumda
Bende keseceği gönderenlerdenim. SGK sistemine bile ödendi diye geçmiş umarım Bakanlık 2,5 farklar için ek emsan oluşturur yoksa işin içinden çıkmak gerçekten zor. Zaten anlamıyorum ki bir duyuru yayınlayıp göndermeyin bekleyin demek bu kadar mı zor. Zam bile mutemetlere dert oluyor .
Mehmet bey bende sizin gibi düşünüyorum ama KBS' den aldıkları listede (sayıştaya özel uygulama varmış sistem içinde ) ocak içinde fazla ödeme görünüyor. Hoş, 23 ocakta eşi işe başlayan içinde sistem hata vermiş ve ocak için fazla ödeme göstermiş ama onların durumunu anlattım sisteminizde hata...
Arkadaşlar merhaba, 2021 yılı hesapları için sayıştay denetiminden geçmekteyiz. Denetçilerin elinde bir liste var fazla çocuk yardımı eş yardımı alındığına dair ve bana o listeyi verip kontrol etmemi istediler. 2 personelimde aynı sorun var ikisinin de çocuğu tam 15 Ocak 2021' de iş başı yapmış...
Teşekkürler Süleyman bey bende öyle düşündüm ama şimdilik manuel bordro girişi kapalı bugün açarlarsa dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı. Konu çözülmüştür kapatabiliriz.