Cemal Demirer kullanıcısının son içeriği

  1. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

    Hocam biz tatile girmeden önce 4b lilerin bildirgesini verdik hatta ödemesini de yaptık. Şimdi bildirgeyi iptal etsek bile bizde 300 personel var 4b li ayın 27 sinde nasıl yetiştirecez geri bildirgeyi yardımcı olurmusunuz?
  2. Mutemet Arşivi Mys vekalet ücreti ödemesi

    Mys de avukatlık ücretini nerden ödeyeceğimizi bulamadım. Mahkeme harç giderlerinden giriyorum bütçe tertibi çıkmıyor. Bilgisi olan varmı ?
  3. Mutemet Arşivi 4924 den 657 geçen personel kesenek gönderimi

    15.02.2018 tarihinde 4 personelimiz 4924 den 657 ye geçti. Mys ve kbs güncellemelerinden dolayı maaşlarını yeni yaptık. Bunlardan 1 i 5510 öncesi üçü de 5510 sonrası bu personellerin emekli keseneklerini nasıl bildirmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
  4. Mutemet Arşivi 4b kesenek ve nöbet kesintisi

    Hocam bende öyle yaptım fakat saymanlık kabul etmiyor nöbeti ayrı bildireceksin diyor işe de yeni başladım pek bilgim yok yani
  5. Mutemet Arşivi 4b kesenek ve nöbet kesintisi

    Bizim çalıştığımız kurumda hem 4b döner sermaye hemde 4b genel bütçe olarak iki ayrı kadro var. Keseneklerini ayrı ayrı bildiriyoruz. Fakat 4b den nöbetten kesilen kesintiler işi karıştırıyor. Kurumumuz nöbet ücretlerini döner sermaye saymanlığından ödüyor. Bildirgeleri ayrı ayrı bildirdim...
  6. Mutemet Arşivi Fhz hesaplama hakkında

    Hocam peki ocak ayında resmi tatille birlikte 9 gün tatil vardı ocak ayını 31 olarak mı bölecez gün sayısını bulurken yoksa 30 mu alacaz kafamı karıştırdı. Cevabınız için teşekkür ederim.
  7. Mutemet Arşivi Fhz hesaplama hakkında

    Geçici görevle başka bir yere giden personele maaşı biz yaptığımız gibi fiili hizmeti de mi biz yapacağız? Birde 5510 sonrası fiili hizmet hesaplamada gün sayısı hesabı nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz?
  8. Mutemet Arşivi Kbs kıst maaş

    Hocam personel 5510 sonrası benim tam olarak sorduğum soru 25 ocak ve 1 Şubat arasındaki maaşını kbsden yapabilirmiyiz yapılıyorsa da nasıl yapılıyor. Cevabınız için teşekkür ederim.
  9. Mutemet Arşivi Kbs kıst maaş

    Bilgisi olan yokmu?
  10. Mutemet Arşivi Kbs kıst maaş

    Bir personelimiz 25 ocakta 4924 sözleşmeliden 657 kadroluya geçiş yaptı 1 Şubatta da aile hekimliğine geçti kbsden maaş için nasıl bir yol izleyecez yardımcı olurmusunuz?
  11. Mutemet Arşivi Kbs 4b maaş hesaplama hatası

    Çok teşekkür ederim işten ayrılanlar dahil dediğimde çıktı.
  12. Mutemet Arşivi Kbs 4b maaş hesaplama hatası

    Askere giden bir personelimiz var onu naklen gidene almıştık maaş hesaplamada onda hata veriyor. 4b personel kurum değiştirme ekranından bu kişiyi alıyorum fakat maaş bilgi girişi ekranına gelmiyor ondan dolayı bilgilerini güncelleyemiyorum
  13. Mutemet Arşivi Kbs 4b maaş hesaplama hatası

    Kbs den 4b maaş hesaplama yapıyorum fakat naklen geçmeye aldığımız personelde banka ve iban bilgisi giriniz deyip hata veriyor. Bu kişiyi 4b personel kurum değiştirme ekranından geri alamıyoruz yardımcı olabilirmisiniz?
Geri
Üst Alt