cengiz011 kullanıcısının son içeriği

1. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Kbs De Ki̇şi̇ye Ödenecek Sendi̇ka Ai̇datı Tutarı Ve Sendi̇ka Kesi̇nti̇si̇ni̇n Nasıl Beli̇rleneceği̇

MERHABA ; Kolay gelsin kbs de 1 personelin yeni giriş sendika üyelik aidatı kesilmemiştir bu ay da sendika parasının toplu ödendiği ay olduğu için kişinin talebinin üzerine mal müdürlüğü ile görüşme sağlandı ancak personelden hem sendika kesintisi tutarını belirleyip hem de sendika aidatını...
  2. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Hesaplaması

Taşerondan geçen işçiden bahsetmiştim bir de hizmet dökümünde eksik gün nedenlerinde (1) istirahat kodunu 98 güne kadar düşüm sağlamıyorum fakat (7) puantaj kayıtları ve (12) birden fazla olan kodunu düşerek günlerini bildirdim böyle mi olması gerekiyor 1664355043 Taşerondan geçen işçiden...
  3. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Hesaplaması

merhaba 24.09.2022 tarihinde emekli olan işçi personelim var kafama takılan bir şeyler var yardımcı olursanız çok sevinirim öncelikle 2018 1 nisan da kadroya geçmeleri sebebiyle hizmet dökümü cetvelinde prim günü toplam 43 gün olarak bildirilmiş 30 gün şirketten 13 gün de hastaneden prinm...
  4. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli 657 Kadrolu Personel Geriye Dönük Kıdem Farkı

MERHABA 657 Lİ PERSONELE GERİYE DÖNÜK KIDEM AYLIĞINA AİT FARK BORDROSU YAPMAM GEREKİYOR BUNUNLA İLGİLİ EXEL ÇALIŞMANIZ VAR MI? YADA NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREKİYOR EMEKLİ KESENEĞİNİ KESMEM GEREKİYOR MU YOKSA SADECE KIDEM FARKINI MI ÖDEMEM GEREKİYOR
  5. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Refah Payı Hesaplama Kbs

Döner sermaye personeli refah payı hesaplayacağız, programın süresi doldu. bunun için ayrıca excell programı olan var mı acaba?
  6. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Refah Payı Hesaplama Kbs

Kolay gelsin arkadaşlar , refah payı hesaplamak için programı olan var mı? programlara baktım göremedim.
  7. cengiz011

Mutemet Arşivi Arttırımlı Nöbet Ücretinin Geri Alınması Ve Sigortaların Mahsubu

nöbetlerin iadesi için bugün sağlık müdürlüğü yazı gönderdi. Personele tebliğ edildikten sonra faiz uygulanacağı söylendi. bu konu hakkında bilgisi olan ve nöbet iadeleri için excelli olan var mı?
  8. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Sayılan Bölümler

SLM. kurumumuzda LABORANT(önlisans) olarak görev yapmakta olan bir personel (DGS ile yapılan tercih de) üst öğrenim olarak açık öğretim lisans sayılan bölümler hangileridir bilgisi olan var mı? sağlık yönetimi üst öğrenim sayılıyor (DGS 2014 sonrası) mu lisans tamamlamada? Teşekkurler.
  9. cengiz011

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

işçi farklarını ÇKYS den nasıl yapabilriz. bunun için bi video atabilirmisiniz.? yada yöntemi anlatabilir misiniz?
  10. cengiz011

Çözümlendi | Kilitli MYS-Sürekli İşçi Yıllık kıdem Tazminatı Karşılıkları

Bu yıl göreve başlayan İŞKUR dan işçilere 1 yıl olmasa bile (8-9 ay) kıdem tazminatı karşılığı yapılması gerekiyor mu?
Geri
Üst Alt