Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1644820011
Üstadım, Mayıs 2022 de yaş nedeniyle emekli olmak durumundayım. Üzüleyim mi, sevineyim mi?
1644820134
1. derecenin 3600 ünü mayıs 2022 ye çekseydik iyi olurdu.
Üstadım,
SGK ile görüştüm. Doğrusu ne ise o şekilde yapın dediler. (Orada öğrencim var) Bir üst yazı ile durumu bildirmemi istediler. Yazdım. Gün sayısı 1, eksik gün sayısı 6 olarak düzeltilecek. Tutar 263,70 TL. olarak veriyorum. 2 gün olarak çıkış yapmıştım. Dediğiniz gibi sorun 2 gün...
15-14 aralığında ödeme yaptığımız 21.01.2022 tarihinde işten ayrılan ücretli öğretmenin 8 saat dersi karşılığı ücret tutarı 263,70 TL. Ancak e-bildirge V2 ye yüklediğimde hata gösteriyor ve 333,6 dan az olamaz diyor. Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. İlginizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Özür grubu atamasında istediği yere gidemeyen öğretmenler il emrine verilmişti. Okulumuza verilen öğretmenin okulda alanı yok. Bu nedenle işletmelerde mesleki eğitime giden öğrencisi de yok. Öğretmenin alanı Adalet. Büro yönetimi ve halkla ilişkiler alanlarından bir kısım ders verdik. Bu...