durak kullanıcısının son içeriği

1. durak

Programlar Üstün Başarı Hesaplama Bordrosu

Belge, Kişinin kendisinde dir
  2. durak

Editörün Seçimi Öğretmenlik Meslek Kanunu Ile Öğretmenlere Ait Ek Gösterge Tablosu Güncellenmiştir.

1644820011 Üstadım, Mayıs 2022 de yaş nedeniyle emekli olmak durumundayım. Üzüleyim mi, sevineyim mi? 1644820134 1. derecenin 3600 ünü mayıs 2022 ye çekseydik iyi olurdu.
  3. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Pek Tuarı Asgari Ücret Altında Kalması Halinde Hesaplama Nasıl Yapılacak

Üstadım, SGK ile görüştüm. Doğrusu ne ise o şekilde yapın dediler. (Orada öğrencim var) Bir üst yazı ile durumu bildirmemi istediler. Yazdım. Gün sayısı 1, eksik gün sayısı 6 olarak düzeltilecek. Tutar 263,70 TL. olarak veriyorum. 2 gün olarak çıkış yapmıştım. Dediğiniz gibi sorun 2 gün...
  4. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Pek Tuarı Asgari Ücret Altında Kalması Halinde Hesaplama Nasıl Yapılacak

Çıkışını kullandığım programın verdiği rakam olan 263,70 den yapmış bulundum 21.01.2022 de. Sorun nasıl düzelir üstadım?
  5. durak

15-14 aralığında ödeme yaptığımız 21.01.2022 tarihinde işten ayrılan ücretli öğretmenin 8 saat dersi karşılığı ücret tutarı 263,70 TL. Ancak e-bildirge V2 ye yüklediğimde hata gösteriyor ve 333,6 dan az olamaz diyor. Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. İlginizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
  6. durak

Tâziye Behçet Yayıkçı | Vefatı

Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun.
  7. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Olarak Çalışan Bir Öğretmen Için Icra Gelirse Nasıl Bir Yol Izleyeceğim?

Teşekkür ederim . Konu kapatılabilir. 1642776573 Teşekkür ederim Zahidreis. Sağol var ol
  8. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Olarak Çalışan Bir Öğretmen Için Icra Gelirse Nasıl Bir Yol Izleyeceğim?

Okulumda ücretli olarak çalışan bir öğretmen için icra gelirse nasıl bir yol izleyeceğim?
  9. durak

Çözümlendi | Kilitli İşveren Uygulama Tebliği Yürürlükten Kaldırılmıştır.

Sayın hocam; bunu nasıl yorumluyorsunuz.
  10. durak

Çözümlendi | Kilitli Koordinatörlük Ücreti

Özür grubu atamasında istediği yere gidemeyen öğretmenler il emrine verilmişti. Okulumuza verilen öğretmenin okulda alanı yok. Bu nedenle işletmelerde mesleki eğitime giden öğrencisi de yok. Öğretmenin alanı Adalet. Büro yönetimi ve halkla ilişkiler alanlarından bir kısım ders verdik. Bu...
Geri
Üst Alt