Arama sonuçlarınız

1. durak

Programlar Üstün Başarı Hesaplama Bordrosu

Belge, Kişinin kendisinde dir
  2. durak

Editörün Seçimi Öğretmenlik Meslek Kanunu Ile Öğretmenlere Ait Ek Gösterge Tablosu Güncellenmiştir.

1644820011 Üstadım, Mayıs 2022 de yaş nedeniyle emekli olmak durumundayım. Üzüleyim mi, sevineyim mi? 1644820134 1. derecenin 3600 ünü mayıs 2022 ye çekseydik iyi olurdu.
  3. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Pek Tuarı Asgari Ücret Altında Kalması Halinde Hesaplama Nasıl Yapılacak

Üstadım, SGK ile görüştüm. Doğrusu ne ise o şekilde yapın dediler. (Orada öğrencim var) Bir üst yazı ile durumu bildirmemi istediler. Yazdım. Gün sayısı 1, eksik gün sayısı 6 olarak düzeltilecek. Tutar 263,70 TL. olarak veriyorum. 2 gün olarak çıkış yapmıştım. Dediğiniz gibi sorun 2 gün...
  4. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Pek Tuarı Asgari Ücret Altında Kalması Halinde Hesaplama Nasıl Yapılacak

Çıkışını kullandığım programın verdiği rakam olan 263,70 den yapmış bulundum 21.01.2022 de. Sorun nasıl düzelir üstadım?
  5. durak

15-14 aralığında ödeme yaptığımız 21.01.2022 tarihinde işten ayrılan ücretli öğretmenin 8 saat dersi karşılığı ücret tutarı 263,70 TL. Ancak e-bildirge V2 ye yüklediğimde hata gösteriyor ve 333,6 dan az olamaz diyor. Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. İlginizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
  6. durak

Tâziye Behçet Yayıkçı | Vefatı

Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun.
  7. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Olarak Çalışan Bir Öğretmen Için Icra Gelirse Nasıl Bir Yol Izleyeceğim?

Teşekkür ederim . Konu kapatılabilir. 1642776573 Teşekkür ederim Zahidreis. Sağol var ol
  8. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Olarak Çalışan Bir Öğretmen Için Icra Gelirse Nasıl Bir Yol Izleyeceğim?

Okulumda ücretli olarak çalışan bir öğretmen için icra gelirse nasıl bir yol izleyeceğim?
  9. durak

Çözümlendi | Kilitli İşveren Uygulama Tebliği Yürürlükten Kaldırılmıştır.

Sayın hocam; bunu nasıl yorumluyorsunuz.
  10. durak

Çözümlendi | Kilitli Koordinatörlük Ücreti

Özür grubu atamasında istediği yere gidemeyen öğretmenler il emrine verilmişti. Okulumuza verilen öğretmenin okulda alanı yok. Bu nedenle işletmelerde mesleki eğitime giden öğrencisi de yok. Öğretmenin alanı Adalet. Büro yönetimi ve halkla ilişkiler alanlarından bir kısım ders verdik. Bu...
  11. durak

Çözümlendi | Kilitli Öğrencinin Işe Girişi Yapıldığı Halde E Vizite Uygulamasında Bu Işyerinde Bulunamadı Uyarısı Neden Cikar?

Öğrencinin Işe Girişi Yapıldığı Halde E Vizite Uygulamasında Bu Işyerinde Bulunamadı Uyarısı Neden Cikar?
  12. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 11 Ay Çalışma Süresini Geçerse Tazminat Hakkı Var Mıdır?

2021 Ocak ayından beri ücretli olarak çalışan bir öğretmen yaz tatili süresince de 31 Ağustosa kadar çalışmaya devam edip, eylül ayından itibaren de yeniden görevlendirilse ve Aralık ayında ayrılıp tazminat hakkı doğar mı? Ücretli öğretmen bir okulda kesintisiz kaç ay çalışırsa tazminat talep...
  13. durak

Çözümlendi | Kilitli Telafide Ben De Varım Programında Görev Alan Yönetici Ve Ücretli Öğretmenlerin Ödemeleri Nasıl Olacak?

Telafide ben de varım programında görev alan yönetici ve ücretli öğretmenlerin ödemeleri nasıl olacak?
  14. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenler Haziran Temmuz Katsayı Farkı

Ders kesimi 02 Temmuz olarak açıklandı sayın hocam. Ardından "telafide ben de varım" 05 Temmuz da başlayacak ve benim 4 ücretli öğretmenimin onayı geldi.
  15. durak

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenler Haziran Temmuz Katsayı Farkı

Yönetmelik kapsamında yapılması gereken ikinci dönem sınavlarının 18 Haziran 2021 tarihine kadar tamamlanması, sorumluluk sınavlarının ise 21 Haziran-02 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi nedeniyle, 15/06-14/07/2021 Dönemi olarak ödenen Ücretli öğretmenlerin maaşları; haziran 30 a...
  16. durak

Çözümlendi | Kilitli Doğal Gaz Faturalarında Tevkifat Olur Mu?

1624455817 Fatura tevkifatlı
  17. durak

Çözümlendi | Kilitli Doğal Gaz Faturalarında Tevkifat Olur Mu?

Doğal gaz faturalarında tevkifat olur mu?
  18. durak

Çözümlendi | Kilitli MOSİP emanet tahsilatları nedir?

Teşekkür ederim. 1622123944 Yarın yazımı vereceğim. Sonucunu yazacağım buraya.
  19. durak

Çözümlendi | Kilitli MOSİP emanet tahsilatları nedir?

Okulumuz ücretli öğretmenlerine SGK ödemelerinde Mosip emanet tahsilatları başlığı altında; bankaya yatırıldığı tarih emanetteki tahsilat tutarı tahsilat türü ......./........./............. xxxxxxx,xx 4A...
  20. durak

Çözümlendi | Kilitli Aboneliğe ait E faturalar için ödenek istenilecek mi?

Abonelige ait e faturalar için ödenek istenecek mi
  21. durak

Çözümlendi | Kilitli Stajyer 2020 Aralık ayı öğrenci sgk prim ödemesi mys de nasıl olacak?

2020 Aralık ayı öğrenci sgk prim ödemesi mys de nasıl olacak? 1611136246 1611136262 İşlem tamam. 1611321311 İşlem yapıldı. Konu kapatilabilir
  22. durak

Çözümlendi | Kilitli Mys Sürekli Görev Yolluğu Bütçe Tertibi

Faizli yolluk hesaplamasında işlemimiz nasıl olacak. Bu konuda excel var mı?
  23. durak

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri iptal sorunu

Ödeme emri bilgilerini girip kaydet yaptıktan sonra ileri deyince belgedeki tüm veriler 0 (sıfır) çıkıyor ve iptal başarısız diyor.
  24. durak

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri iptal sorunu

Aynı sorun bende de var. sanırım sistemsel.
  25. durak

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

Evet düzeldi.
  26. durak

Çözümlendi | Kilitli VİF Oluştur Ve Gönder Sorunu

Mesai saatleri dışında yaparsanız iyi olur. Sistem o zaman rahat çalışıyor.
Geri
Üst Alt