erolkucuk1258 kullanıcısının son içeriği

1. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası Emsan veri kısmındaki "Terfi" txtleri boş çıkıyor.

Başlıkta da belirttiğim üzere terfi kısmı boş,ne zaman düzelir,bilgisi olan varmıdır? teşekkürler
  2. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli Unutulan Sendika Kesintisi

İllaki unuttuğunuz ay (Nisan ayı) için kesilmesi isteniyorsa,o zaman Excell de basit bir şekilde Maaşındaki olması gereken kalemleri girerek aylık sendika aidat kesinti miktarını bulun ,bulduğunuz tutarı da Top.Söz.İkramiyesinden çıkartın geri kalan tutarıda şahsa ödersiniz, bulduğunuz aidatıda...
  3. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli Giyim yardımı alabilmek için ne kadar süre çalışmak gerekiyor

İyi çalışmalar arkadaşlar,bir personelim(Hemşire) 15 Mart da ücretsiz izne ayrılmıştır.biz de ücretsiz izne ayrıldığı için giyim yapmadık,Şimdi bu personel giyim yardımı talep etmektedir, sonuçta 15 Marta kadar 2-2.5 kadar bir çalışmışlığı var. Sonuç olarak giyim yardımı verebilirmiyiz?kriterler...
  4. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli 4/D sürekli işçi Günlük yevmiye neye göre belirlenir ?

İyi Çalışmalar,4/D işçilerin günlük yevmiyesi neye göre belirlenir,Kriterleri varmıdır?yani bitirmiş olduğu okulu,kıdemi vs. etki edermi teşekkürler.
  5. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli Devrolan Askeri Personel Performans Ek Ödemesi

Sağ.Hiz.Tazminat formu var ,onu her ay doldurup maaş bordrosunun içine koyman gerek,Bununla,doldurmasıyla(Sabit puan-Garnizon Dereceleri-Nöbet puanı-fiili çal.süresi,) ilgili genelge vardı,ayrıntılar mevcut,ordan bakabilirsin,takıldığın yer olunca tekrardan sorarsınız. Ekobstan aldığı net maaşı...
  6. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli Maaştan 1/8 kesme cezasına Dönerden ödenen Ek Ödeme dahil edilirmi?

Teşekkür ederim Ömür Bey. 1617884004 Teşekkür ederim Sümer bey..
  7. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli Maaştan 1/8 kesme cezasına Dönerden ödenen Ek Ödeme dahil edilirmi?

Teşekkürler Sümer bey,evet son kararı geldi,sıkıntı yok. Sorum da da dediğim gibi sabit ödeme kesilecekmi kesilmeyecekmi ?
  8. erolkucuk1258

Bir personelim Maaştan 1/8 oranında Maaştan kesme cezası gelmiştir.Şimdi ben bu personelden ,sitenizde de mevcut olan Excell de hazırlanmış Maaştan kesme programı ile bilgilerini doldurarak keseceğim, Şimdi benim sormak istediğim,söz konusu personel sağlık personeli olduğu için 375 KHK.Sabit...
  9. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli Yeni bitirmiş olduğu Öğrenim durumunda ne kadar daha çalışmak gerekir ?

İyi çalışmalar, Bir personelim(Hemşire),1/4 Önlisans- 2200 mezunu,30 yıllık hizmeti var. lisans tamamlama okuyor, Şimdi bu personelim,Lisans tamamlamayı bitirip ek gösterge 3000 olduğunda,ne kadar süre çalıştıktan sonra emekli olursa,bu yeni lisans düzeyinden maaş ve ikramiye alsın, yani yeni...
  10. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Bence o kadar kafaya takmayın,kaç personeliniz var ,kaç tane bu durumda olan çıktı. bilmiyorum,Ama ben artık kafaya takmayın derim,duyuru yayınlamışlar,defalarca birden fazla kurum aramış,hepsine aynı şeyler söylenmiş ve kaldıki hata bizimle hiç alakası yok,en kötüsü itiraz edilir,bilemedin mys...
  11. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli Memur Maaşındaki Kıdem Tazminatı

evet haklısınız yasin bey dikkat etmemişim "kıdem aylığını" kast etmiştim.
  12. erolkucuk1258

Çözümlendi | Kilitli Memur Maaşındaki Kıdem Tazminatı

İyi çalışmalar ;Sorum şu şekilde olacaktır. Memuriyete başlamadan önce,Özelde çalışıp hizmet birleştirmesi yapılan bir Personelin(Hemşire),birleştirme yaptığı süreler,Maaşta ki Kıdem Tazminatı Kalemine dahil edilirmi? (Özelde Hemşire olarak 3yıl görev yapmış)
Geri
Üst Alt