Gökhan BERBER kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı

Arkadaşlar 4/D sürekli işçi kapsamında görev yapan personelin kıdem tazminatı hesaplanırken 2003 tarihi ve sonrasını mı ödeyebiliyoruz ?
  2. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Sendika Kesintisi

Arkadaşlar Hak-iş Hizmet iş e ait TİS uygulanması konusunda yazıda aşağıda yer alan ibareye istinaden işçilerden 4/D sürekli işçilerden sendika kesintisi yapılması isteniyor. Sizde de benzeri durum mevcut mu ? Kesinti yapılmaması için yazı olduğu söyleniyordu ve 2020 ye kadar kesinti...
  3. Çözümlendi | Kilitli Hastahanede Yatan İşci

peki hasta yatan hasta değilse çıkışı 10 gün sonra yaptırdıysa ayaktan tedavi görüp
  4. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçiler Ne Zaman Bir Daha Komple BES'e Dahil Edilecek

son karar nedir arkadaşlar memurlarıda kapsıyor mu herkesi mi tekrardan dahil edeceğiz ?
  5. Çözümlendi | Kilitli Öğretim üyesi Devlet Hastanesi görevlendirilmesi

2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunun 38. maddesine göre görevlendirilmiş.
  6. Çözümlendi | Kilitli Öğretim üyesi Devlet Hastanesi görevlendirilmesi

Arkadaşlar üniversite hastanesinde öğretim üyesi olarak görev yapan doktor devlet hastanesine geçici olarak görevlendirilir ise sabit ve ek ödemesi nasıl yapılır ?
  7. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Brüte mi %4 ekleyip hesapladınız 2558,40 TL brüt altında kalanlara yol yardımsız vs tamamladınız ?
  8. Editörün Seçimi 4/D Ölen İşçi İçin Yapılması Gerekenler

Kişinin 40 gün yıllık izin alacağı varsa 40* günlük yevmiye ücreti olarak mı ödeme yapılmalıdır ?
  9. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Borçlanması

Arkadaşlar hastanemizde 16 ay süre ile ücretsiz izin de olan ve göreve başlayan personel, ''Ücretsiz iznimi borçlanmak istiyorum'' şeklinde dilekçe vermiştir. Bu konu ile daha önce karşılaşan oldu mu ? Hangi belgeleri talep etmemiz gerekir kişiden ? ve ne yapmamız gerekir bu durum ile ilgili?
  10. Çözümlendi | Kilitli 4D SÜREKLİ İŞÇİ 17 GÜNLÜK MAAŞ

Arkadaşlar örnek ödeme emri belgesi paylaşabilir misiniz
Geri
Üst Alt