haiati kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Tkys Sisteminde Giriş Yapılırken Adet Sayısı Nasıl Düzeltilir ?

Konuyu tam anlamadan cevap verdim... yanlışlık olmasın. Benim Taşınır mlz. sadece kodu değişti. Miktarında bir değişiklik olmamıştı... Sizin 2 adet RAM, fiyat değişmeden 4 adet olacakmış.. Bayağı çetrefilli olur... Bence 2 okul eksik alsın ... yine de siz bilirsiniz.
  2. Çözümlendi | Kilitli Tkys Sisteminde Giriş Yapılırken Adet Sayısı Nasıl Düzeltilir ?

Evet Yapılıyor... Beninde başıma gelmişti, Sol Menüde "DÜZELTME İŞLEMLERİ" var.. Hatalı Ürün Kodu Düzeltmeden yapılır.. Fakat Taşınırı sisteme ilk giren kurum yapabiliyor. Sistem giriş çıkış TİF 'i veriyor.
  3. Çözümlendi | Kilitli İşe Başlayıp Maaşını Almadan Askere Giden Personel Hk.

Bence Kıst gün bilgilerini 12 gün olacak şekilde girin... Açıklamaya gereğini yazarsınız.
  4. Çözümlendi | Kilitli Sgk E-Bildirgelerin Son Günü 26'Sımı Yoksa 23'Ümü?

Tuğrul hocam... ayın 26 sı son gün sadece 23 Temmuz 2021 Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle yapıldı diye anladım.. yoksa normali 23 ü son gün. Yanlışım varsa düzeltin.
  5. Çözümlendi | Kilitli 2022 Ücretli̇ Öğretmen Bordrosunda Ne Gi̇bi̇ Deği̇şi̇kli̇kler Yapılmalı ?

Daha üstünde çalışılması lazım... zaman buldukça yapılacak bir iş.
  6. Çözümlendi | Kilitli E Viziteye Sağlık Kurulu (3 Hekim) Raporu Düşmüyor Mu?

SGK Müdürlüğünü aradım... Telefona çıkan arkadaş, Kişinin TC nosu ile raporun durumuna baktı ve raporun doktorun onayında beklediğini söyledi. Onaylandıktan sonra e viziteye düşer dedi. Şimdi doktorun onaylamasını bekliyoruz. Teşekkür ederim... Konu Çözülmüştür.
  7. Çözümlendi | Kilitli E Viziteye Sağlık Kurulu (3 Hekim) Raporu Düşmüyor Mu?

4B Sözleşmeli öğretmen 60 gün Heyet raporu almış, fakat bir türlü e vizite sistemine düşüremedik. Üç doktorda sistemden onaylaması lazımmış diye öğrendik ama yine de düşmedi. Acaba düşmüyor mu diye düşünmeye başladık. Son çare SGK yı aramak... Bilgisi olan var mı...?
  8. Çözümlendi | Kilitli Kantin Hesabından Harcama Yapma

Biz yeni yaptık..., Ödeme Emri Türü Ödeme Yöntemi Ödeme Kaynağı Türü Ödeme Kaynağı Alt Türü TRANSFER HARCAMASI OZEL_BANKA_UZERINDEN_HESABA_ODEME PROJELER ÖZEL HESAPLAR (MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI) Ödeme Emri Detayı Sıra No Ödeme Kalemi Ödeme Kalemi Bütçe Tertibi Brüt...
  9. Çözümlendi | Kilitli Mys Üzerinden Sgk Haciz Kesintisi Nasıl Ödenir?

Evet Tuğrul Hocam... Sgk Haciz yapılacak işveren sicil numarasını... muhasebe sisteme işlemesi lazım... Dediğiniz gibi MYS - SGK Emanetten Borç sorgula yapıp ödemesi yapılabilir.
  10. Çözümlendi | Kilitli 29.10.2021 De Doğum Öncesi Analık Izin Süresi Başlamış. 19.11.2021 De Doğum Yapan 4/B Rapor Onayı

Merak ettim, "4B Sözleşmeli personel" demişsiniz... Acaba maaş yönünden tarihleri nasıl 01-30 ya da 15-14 aylık maaş mı? Peşin maaş mı? yoksa Çalışarak mı? ödeme yapılıyor. SGK e bildirgeyi; maaşa göre yaptığınızı varsayıyorum.
  11. Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Tuğrul Hocam... Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. "İnsan Sevdikleriyle Beraberdir."
  12. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Dediğiniz gibi oldu... Kontrol ettim bugün... SGK emanete düşer düşmez hesaptan çekmiş sıkıntı çıkmadı.
  13. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Benim sözleşmelilerde aynı... Etiket:4b seçip filtrele.. Sicil seçip gidecek emanetleri seçerek Borç sorgula yaptım... Tik işareti yapınca emanet Borç miktarını manuel değiştirip kaydet yaptım... 5 ayrı kurum için aynı işlem toplam bildirge tutarına denk geldi. Fakat malmüdürlüğüne Borç ID...
Geri
Üst Alt