haticekrnck kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Toplu Sözleşme İkramiyesi Hk.

Saymanlıklar maaşı önce verenlerin maaşlarını bu son düzenlemeye göre tekrar hesaplatmaları için iptal ediyor dün KBS o yüzden de hesaplamalara kapatılmıştı. Maalesef son durum bu şekilde.
  2. Çözümlendi | Kilitli 5434 Fiili Hizmet Text Hesaplaması

Yıllık FHZ hesabı ile ilgili kısa bir bilgi olsun bizim kurum üzerinden giderek, 2023 yılının Aralık ayı bordrosu baz alınarak önce kesenek matrahını buluyoruz, Aralık kesenek matrahı: Aylık : 764,69 Taban:7979,29 Ek gösterge :1835,27 Kıdem:193,72 Em.Es.En.Yü.De.Me.Ay : (4843,06: %145...
  3. Çözümlendi | Kilitli Adalet Uzman Yardımcısı Maaşı Hesabı Ile Ilgili

Ücret tazminat göstergesi çağırınca çıktı öht göstergesini de oradan bulduk sorun çözüldü teşekkür ediyorum konuyu kapatabiliriz.
  4. Çözümlendi | Kilitli Adalet Uzman Yardımcısı Maaşı Hesabı Ile Ilgili

Bakanlığımıza mahkeme kararı ile göreve iade olan 6/1 derece kademedeki bir adalet uzman yardımcısı geldi maaş parametreleri ile ilgili bilgiye nasıl ulaşabilirim ? Adalet uzman yardımcısı maaşı yapan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum herkese iyi çalışmalar dilerim.
  5. Çözümlendi | Kilitli Memur Emeklisi Bekar Bir Kadın Vefat Eden Emekli Memur Babasının Maaşını Alma Koşulları Hakkında Bilgi

Bu sorumu hangi başlıkta sormam gerektiğine karar veremediğimden diğer kategorisinde bilgi rica ediyorum. Yüzde doksan üstü engelli kadın/erkek ikisi de bekar ve ikisi de memur emeklisi.Anne yıllar önce vefat etti.Babaları da yeni vefat etti ve baba albay emeklisi olduğu için emekli maaşı olarak...
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Ek Bi̇ldi̇rge Nedeni̇ İle Gelen İpc Cezası

Kurumumuzça askere gidip gelen bir sözleşmeli personelimizin ek bildirgesi nedeniyle bir idari para cezası geldi mysv2 den ödeme emrine bağlıyarak ödemek istiyoruz ancak ne saymanlık ne sgk muhatap bulup doğru kodlara ulaşamadık.4 b idari para cezası gelip ödeme emrine bağlayan arkadaşlardan bir...
  7. Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Hesabında Geli̇r Vergi̇si̇nde İstisna Hesaplama

Aynı kişi asker dönüşü 11/09/2023 işe başlama 4 gün Ağustos kıst maaşı ve tam Eylül maaşı ödeyeceğiz.
  8. Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Hesabında Geli̇r Vergi̇si̇nde İstisna Hesaplama

Halil hocam teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için.Tam maaştan artan istisnanın kıst maaşta kullanıldığını açıkcası bilmiyordum o yüzden de bir türlü burdaki rakama ulaşamamıştım.Bu örnek bana aslında şu an yapmakta olduğum Eylül tam aylık maaş ve Ağustos kıst maaş için gerekiyordu buna göre...
  9. Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Hesabında Geli̇r Vergi̇si̇nde İstisna Hesaplama

Özür dileyerek ben doğru bordroyu ekliyorum şimdi yukardaki tam aylık bordro olmuş. 1695026684 Aylık vergi matrahı kıst bordronun 3209,43 TL.
  10. Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Hesabında Geli̇r Vergi̇si̇nde İstisna Hesaplama

Askerlik dönüşü göreve başlayan bir personelime manuel maaş hesabı yaparken gelir vergisi hesabında tıkandım.KBS den örnek kıst bir maaş çıkarttım ancak buradaki gelir vergisi hesabını da bir türlü tutturamadım.Kaçırdığım bir şeyler olmalı ? Kıst maaşta agi kalktıktan sonra gelir vergisi...
  11. Çözümlendi | Kilitli Kadrosu Tekniker Olup Teknik Yüksek Öğretmen Okulu Mezunu Personelin Ek Ödemeleri Ile Ilgili

Teşekkür ediyorum Süleyman bey verdiğiniz bilgiler için ek gösterge ile ilgili de şöyle bir bilgi buldum. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 43 üncü maddesinde; "...Ek Gösterge: Bu Kanuna tabi kurumların kadrolarında bulunan personelin aylıkları; hizmet sınıfları, görev türleri ve aylık...
  12. Çözümlendi | Kilitli Kadrosu Tekniker Olup Teknik Yüksek Öğretmen Okulu Mezunu Personelin Ek Ödemeleri Ile Ilgili

Kadrosu tekniker olup iki yıl önce teknik yüksek öğretmen okulu mezunu olan personelimiz geçmişe dönük olarak teknik öğretmenlik nedeniyle hak ettiği ek ödemelerini talep etmektedir. Yan ödeme kararnamesine göre yan ödeme ve özel hizmet tazminatı farkını kişinin talep tarihinden geriye dönük...
  13. Mutemet Arşivi Aylıksız İzinde Olan Memurun Genel Sağlık Sigortası Gss Nasıl Hesaplanır

Sendika görevi nedeniyle ücretsiz izne ayrılan personel GSS kesintisi %12 oranında ayrıldığı kurumca ödenecek deniyor bunda hem fikiriz. Uygulamada yukarıyı okuduğumda sendikada ödenecek maaş ne ise matrahı oradan alıp ona göre %12 hesaplanacak mı anlıyorum ya da KBS den kişiyi ücretsiz izne...
  14. Editörün Seçimi 7447 Sayılı Kanunun 17. Maddesi̇ Uyarınca Kamu Kurumlarında Çalışan Tabi̇p Ve Di̇ş Tabi̇pleri̇ni̇n Ek Ödeme Oranı İle İlgi̇li̇ Bi̇lgi̇lendi̇rme

Bir kaç adliye ile görüştük kendi yorumlarına göre kıst ödemeyi yapıyorlar ve bu kıst ödemeyi alan tabip,diş tabibinin bu ödemesini emsal olarak "bunun doğru olduğunu iddia ederek" bizim tabib ve diş tabipleri itiraz ediyor. Ancak kanunda da belirtildiği üzere ; "Bu ödeme, kadro veya...
Geri
Üst Alt