Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildirim yaptım fakat bildirimler mys de borç olarak düşmedi 1 gün geçti üzerinden. acaba ücreti sgk nın bir hesap numarasına mı göndermemiz gerekiyor tutarı bilemedim. şimdilik ipc görünmüyor
Halil Tuğrul Bey 5510 Personel için geriye dönük 2 defa ücretsiz izne ayrılması sebebiyle 6 ve 12 aylık olmak üzere toplamda 18 aylık hesaplama yaptım. Mys de dediğiniz gibi borç-kesinti kısımlarını doldurdum fakat mys emanet alanında 5434 personel kısmına düştü. fakat personel 5510. ödemede...
5434 Personele ait 2005 yılı yıllık fhz bildirimi yapmamız gerekiyor. Ödemeyi yaptık fakat kesenek bildirimi mys emanetlerde görünmüyor. galiba eski yıl olduğu için.
bu durumda ne yapmak gerekir acaba ? üst yazı ile sgk'nın hesabına mı göndermemiz gerekiyor ?
Hastanemizde Hemşire olarak görev yaparken Ücretsiz izne ayrılan personele kbs işlem kodunda Aylıksız izin seçilmesi gerekirken ücretsiz izin seçilmiş. SGK aradı gss bildirmeniz gerekiyor dedi. gss hesaplaması yaparken hangi kalemleri almalıyız nasıl hesaplamalıyız ? excel tablosu gibi birşeyde...
Hastanemizde Hemşire olarak görev yaparken Ücretsiz izne ayrılan personele kbs işlem kodunda Aylıksız izin seçilmesi gerekirken ücretsiz izin seçilmiş. SGK aradı gss bildirmeniz gerekiyor dedi. gss hesaplaması yaparken hangi kalemleri almalıyız nasıl hesaplamalıyız ? excel tablosu gibi birşeyde...
Arkadaşlar kurumumuzun maaşları önceden defterdarlık müdürlüğü tarafından yapılırken daha sonra maaşları kendi kurumumuz yapmaya başlamış. Kurumumuz Kesenekler için yeni SGK sicil numarası almış ama personellerimiz Hitapta hala defterdarlık sicilinde gözüküyor. Bizim kurum siciline personellerin...
Halil Bey , Maaş Dönemi 15.07.2023-14.08.2023 Temmuz Dönemi. Personel Evlat edindiği için 56 gün mazeret izni hakkı varmış. bu yüzden ikys sistemine doğum izni olarak girilince personel sorumlusu rapor olarak değerlendirip puantajı raporlu olarak teslim ettiği için biz de raporlu olarka girdik...
Puantajda rapor aldı olarak gösterilen işçiye maaş ödemesi yapmadığımız için bildirgesini 0 gün olarak 01 istirahat kodu ile bildirdik. Yasal Süresi geçtikten sonra rapor almadığı ortaya çıkan işçiye maaş ödemesi mecburen maaş yapıp sigortasını bildireceğiz. fakat sigortasını daha önce...
5 Ocak 2023 tarihi itibariyle müstafi sayılma (bir memurun belli başlı şartları yerine getirmediği takdirde işine son verilmesi) kararı verilen 5434 memur için Müstafi kararı yeni geldi. Elimizde karar olmadığı için temmuz ayına kadar maaş ödemelerini yaptık. Öncelikle bu personel için 14...
Personel tayin geldiği kurumdan sürekli görev yolluğu almadan geliyor. ikametgahını ilk atandığı şehre hiç almamış. ikametgahın bulunduğu şehre tayinle geldi. Karşı kurum ödeme yapmamış bizden Sürekli görev yolluğu talep ediyor. "6245 sayılı kanun uyarınca kişinin görev yeri gibi ikametgahı da...