huseyinyalova kullanıcısının son içeriği

1. huseyinyalova

Temenniler | Kutlama Emekliğe Terfi Oldum

2017 yılından beri forumdayım küçük bir ilçede görev yapmam nedeniyle her çeşit konu ile karşılaşmak mümkün olmuyor. Forum dolayısıyla ilk defa karşılaştığım veya atladığım herhangi bir konu olduğu zaman gruptaki siz değerli arkadaşlarımın engin bilgilerinden yararlandım başta grup yöneticileri...
  2. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Emekliye Ayrılan Memur Üzerindeki Icra Dosyaları Hakkında

2 Sene önce bizde aynı durum vardı emekli sandığına yazı yazdık oradan gelen yazıda onları ilgilendirmediği ile ilgiliydi yani siz sadece icra müdürlüklerine emekliye ayrıldığını yazın yeter.
  3. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası Maaştan Fazla Çıkması Durumunda Ne Yapılır?

İcraya bile 1/4 ödeme yapılıyor. Aile nasıl geçinecek yarısını bu ay yarısını gelecek ay keserseniz olur herhalde
  4. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmelilerin 8 haftalık analık izni

Mustafa hocam aynen Gökhan hocamın dediği gibi ben 2020 yılında aynı işlemi yaptım. SGK tarafından sözleşmeli personele ödenen parayı kişi borcu çıkartıp Mal Müdürlüğüne yatırttım makbuzu da bordronun içine ekledim.
  5. huseyinyalova

Tâziye Başsağlığı

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
  6. huseyinyalova

Temenniler | Kutlama Doğum Günü (Halil Tuğrul SÜMER)

Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı yıllara
  7. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli 10 yil hizmet süresi ve lisans mezunu olan biri 3. Kadroyu alabilirmi

Memurlar için 3' lük kadro olmadığı için yükselme şansı yoktur.
  8. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text "Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod..." Hatası

Ziaaat Bankası Anasayfa GİRİŞİMCİ Nakit ödeme de yen text dosyası indirin gönderin Pazartesi günü yeni indirip gönderdim ödeme yapıldı orada yeni ödeme seçenekleri eklenmiş format değişmiş olabilir
  9. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Büyükşehir Olmayan İllerde il içinde Görevlendirilen Personele Yolluk yapılır mı?

Geçici görev yolluğu yapılır. 1 veya 2 yemek vaktini geçirmişse yevmiye 1/3 veya 2/3 olarak ödenir. Resmi araç ile gidilmiş ise sadece yevmiye ödenir, özel araç ile gidilmiş ise araba parası da ödenmeli.
  10. huseyinyalova

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

MYS' nin ne zaman sağlıklı çalıştığı var ki KBS de her ay maaş döneminde muhakkak problemli demek ki ana bilgisayarlar yetersiz kalıyor.
  11. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

Raporlu olsada bilinen adresine tebligat yapın ayrılışını 14 itibariyle yaparsınız maaş ödemeyin
  12. huseyinyalova

Mutemet Arşivi Kronik rahatsızlığı nedeniyle idari izinli rehber öğretmene ek ders ödenir mi ?

Uzaktan çalışmanın devamında kronik rahatsızlığı olan 60 yaş üstü ve 24 haftadan itibaren hamileler 32 haftaya kadar idari izinli sayılır ve tüm görevlerini yapmış gibi sayılırlar ibaresi mevcut bende olsa öyle değerlendiririm zatan geçtiğimiz 5-6 ayda hiç görev yapmayanlara da ek dersleri ödendi
Geri
Üst Alt