ibrahim turgut kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Güvence Bedeli Ödemesi

HYS DEN YAPMIŞTIM 830 (ELEKTRİK ALIMLARI) 226 (VERİLEN DEPOZİTOLAR) YAPMIŞTIM
  2. Çözümlendi | Kilitli yolluk hesaplama

A ilinden 22 nisan saat:17.30 hareket B iline 22 nisan saat:19.00' da varmıştır. B ilinden 24 nisan saat:17.00 hareket A iline 24 nisan 19.30 da varmıştır. kaç gün tam veya kesirli ne kadar yevmiye ödenir.
  3. Mutemet Arşivi kbs nafaka kesilmiyor

Ayni sorun bizde de vardi malmudurunun guncelleme yapti duzeldi
  4. Mutemet Arşivi 666 khk eksik ödeme

Kisinin maas ekran kartinda diger tazminatlara bolumune veya derece kademe sekmesini altinda sec butonu var bu yerleri kontril edip deneyebilirisuniz
  5. Mutemet Arşivi Araç Muayene Ödemesi

Avans cekerek yapmaniz gerekiyor
  6. Mutemet Arşivi Ali Yardımı iadesi

teşekkürler ilgili kanun maddesini buldum 657 dmk Aile yardımı ödeneği hakkını kaybetme: Madde 205 – Memur, eş için ödenen aile yardımı ödeneği hakkını eşinden boşanma veya eşinin ölümü, çocuk için ödenen yardım ödeneği hakkını da çocuğun ölümü veya 206 ncı maddedeki hallerin vukuunu takip...
  7. Mutemet Arşivi Ali Yardımı iadesi

personelin eşinin 18.01.2018 işe başlaması sebebiyle oçak ayında almış olduğu maaştaki (15.01.2018-14.02.2018) aile yardımı geri alınır mı
  8. Mutemet Arşivi 5510 terfi kbs giriş

5434 tabi olanlarda öd. esas ve emekliliğe esas derece farklı girildiğinde hata vermiyor fiili hizmet ödemesinde 5510 tabi olanlarda olanlarda hata veriyor
  9. Mutemet Arşivi 5510 terfi kbs giriş

5510 tabi personelimiz 68-b göre 5/3 den 3/1 terfi oldu kbs giriş yapılırken ödemeye esas derece 3/1 emekliliğe esas derece 5/3 şeklinde giriş yaptığımızda fiili hizmet ödemesinde rakamlar tutmuyor kbs giriş nasıl yapmalıyım
  10. Mutemet Arşivi gecici görev ödenmesi

ankaradan ilimize geçici görevle ataması yapılan personel,eğitim için ankaraya gidecek, ankara da bulunduğu süre boyunca gecici görev yolluğu alır mı
Geri
Üst Alt