İlhan-mem kullanıcısının son içeriği

1. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzinden Dönen Öğretmenin Maaşının Yatırılmaması

haziranın 15inde işe başladığı için haziranın maaşını elden yaparım ayrıca temmuz maaşını münferit yaparım fakat haziran ayında elden yapacağım maaş için emsan işine bi çare bulumadım
  2. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzinden Dönen Öğretmenin Maaşının Yatırılmaması

İyi günler arkadaşlar bir öğretmenimiz aylıksız izin (doğum izni) dönüşü sebebiyle 15 haziran günü işe başlatılması gerekiyordu fakat başlatılmadı bu yüzden geçen ayki maaşını ve bu ayki zamlı maaşını alamadı ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim
  3. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Kütüphane Bakım Işleri Yapılacak Fakat Nasıl Yapılacağı Hakkında Blgi Istiyorum. (22/D)

Herkese Kolay gelsin ilçemizde bulunan bir tane okulumuzun kütüphane bakım işleri yapılacak (boya-sıva-parke vb.) fakat nasıl yapılacağı hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kolay gelsin
  4. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli 22-D Tek İhalede Paranın Hepsini Harcama

İyi günler forumdaki tüm abilerime kolay gelsin Sormak istediğim şu; Örnek bakanlıktan temizlik malzemesi alınması için 10.000-TL ödenek geliyor bende hemen 22-d için lüzum onayı felan alıp ihaleye başlıyorum komisyonu kurup yaklaşık maliyet için teklif alıyorum ve yaklaşık maliyeti...
  5. İlhan-mem

DUYURU Forum Taşınması Tamamlanmıştır.

bildirim yapınca düzeldi
  6. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Meb Özel Banka Üzerinden Proje Ödemesi

Çok sağolun sayenizde birşey daha öğrenmiş oldum. Ayrıca ödenek bakanlık dışından geldiğinden dolayı alınan malzemelere tif kesmeden sadece ödeme emri kesiliyor.
  7. İlhan-mem

Şu an para maliyenin açmış olduğu proje hesabında ödeme emri yaparken öze banka üzerinden ödeme yapılmayacakmı?
  8. İlhan-mem

peki zahidreis, tif kesmessek ilerde veya sene sonunda bize herhangi bir problem oluştururmu
  9. İlhan-mem

İyi günler Kolay gelsin milli eğitim olarak okullarımıza temizlik malzemesi almak için uniceften bakanlığa bir miktar para aktarılmış ve bakanlık parayı bankaya yatırılacağını söylediği için maliyeye yazı yazdık maliyede özel bankada proje hesabı açtı bende bu parayla 22-d olarak alım yaptım...
  10. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Özel Eğitim Taşıma Rehber Personel SGK

Tüm Arkadaşlara kolay gelsin özel eğitim taşıma kapsamında çalışan rehber personellere yapılan bildirgeler çalıştıkları saat üzerindenmi yoksa gün üzerindenmi yapılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi sağolun
  11. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Taşımalı eğitim ödemesi bütçe kodu

tmmdır abi tablo çok iyi oldu tablonun devamı varsa atabilirmisin sana zahmet
  12. İlhan-mem

şimdi iki tane bütçe tertibi çıkıyor bunlardan hangisine göre işlem yapmam gerekiyor
  13. İlhan-mem

peki ödeme kalemi bütçe kodu olarak 30.90 mı yoksa 03.90 mı
  14. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Nakit Teminatların İadesinde Zamanaşımı

abi zaten 10 sene süreyi geçtiğinden ve teminat mektupta olmadığından dolayı bence gelir kaydedilmesi en mantıklısı olur gibi ayrıca burdaki mal müdürünede sordum oda aynısı söyledi bilgin olsun kolay gelsin.
  15. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Taşımalı Eğitim Rehber Personel

Çok Sağolun kolay gelsin
Geri
Üst Alt