ilhanyüksel kullanıcısının son içeriği

1. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli 2025 Yılı Asker Öğretmene Ait Harcırah Katsayısı

Bu değil Halil bey. Asker öğretmene terhis i.in yapılacak olan yolluk katsayısı bana bu katsayı lazım
  2. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli 2025 Yılı Asker Öğretmene Ait Harcırah Katsayısı

2025 yılı Asker öğretmene ait harcırah katsayısını bilen var ise paylaşabilir mi?
  3. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Köy Korucu Maaş Bordrosu

bu da yeter abim benim. Teşekkür ederim
  4. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Köy Korucu Maaş Bordrosu

Değerli arkadaşlar; Köy Korucularının maaş işlemlerine ait excel bordro var ise paylaşabilir misiniz?
  5. ilhanyüksel

Programlar Taşımalı Eğitim Hakediş ve Raporlama Programı

İsmail bey; kümülatifli olarak düzenleyebilir misiniz
  6. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Engelli, Hayat Ve Sağlık Sigortası Ödemelerine Ait Vergi Istisnası Ve Maaş Hesaplaması

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/usta-oegretici-ve-uecretli-oegretmen-maas-hesaplama-programi.26981/ Linlindeki İndir butonu farklı bir dosyaya yönlendiriyor. Bilginize 1713783668 Kamil bey Yardımınız için teşekkür ederim. Halil Bey önerileriniz için teşekkür ederim.
  7. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Engelli, Hayat Ve Sağlık Sigortası Ödemelerine Ait Vergi Istisnası Ve Maaş Hesaplaması

Bir Usta Öğretici Maaş Bordrosu içerisinde Hayat Sigortası Sağlık Sigortası Engelli indirimi (%49) Olan bir kişinin İstisnalar da dikkate alınarak Bir bordro örneğine acil ihtiyacım var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla
  8. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğreticinin Sgk Prim Gün Sayısı Nasıl Bulunuyor?

Aylık Tutar = 21730,47 Günlük Kazanç Alt Sınırı = 666,75 SGK GÜN SAYISI = Aylık Tutar / Günlük Kazanç Alt Sınırı Sonuc = 32 Ama 30' u geçemeyeceğinden dolayı Sonuc = 30 Doğrumudur
  9. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğreticinin Sgk Prim Gün Sayısı Nasıl Bulunuyor?

Ustaöğretici bir çalışanın SGK Prim Gün Sayısı nasıl bulunuyor. Bir Örnek İle açıklayabilir misiniz? Teşekkür ederim
  10. ilhanyüksel

Çözümlendi | Kilitli Hatalı Ödenen Derece Kademede Geriye Dönük Hitap Ve Kesenek Durumu

Değerli Arkadaşlar Yukarıda belirttiğim konu ile hiç karşılaşan olmadı mı?
Geri
Üst Alt