İsmail58 kullanıcısının son içeriği

1. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5510’Lu Olup Da Terfisi Hatalı Ödenen Personele Kişi Borcu Ve Kesenek İadesi Nasıl Alınır?

evet hocam yaptım zaten teşekkür ederim. terfi hesaplama programı ile yaptım çok sağolun
  2. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5510’Lu Olup Da Terfisi Hatalı Ödenen Personele Kişi Borcu Ve Kesenek İadesi Nasıl Alınır?

Peki hocam bu kısmını hallettik hesaplamasını nasıl yapıcam? Burada 5510 olup da primi 5434 lülerle gönderilenden bahsediyor. Ben de öyle birşey yok. Adamın primleri 5510 lularla beraber gidiyor.
  3. İsmail58

Herkese merhaba, Bir personelimiz memuriyete 2016 girişli. Bu kişi daha öncesinde özel sektörde çalışmış ve bu kişiye bizden önce çalıştığı yerde 5434 lü gibi hizmet birleştirmesi yapılmış. Bize de gelip farkedilmiş ancak düzeltilmemiş ve bu kişi maaşında şu an 7/3 ü olması gerekirken iki...
  4. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Yeni Açılan İş Yerinin Kesenek Ve Hitap İşlemleri Nasıl Yapılır?

Çok sağolun sayın hocam çok teşekkür ederim. Halletim sayenizde
  5. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Yeni Açılan İş Yerinin Kesenek Ve Hitap İşlemleri Nasıl Yapılır?

Hocam bir de nace kodu diyor ona ne giricem? Nace kodu yok bende
  6. İsmail58

Hocam kılavuzda mesela personel sayısı diyor. Ama personel daha yok görevlendirme bir kurucu müdür var 0 mı yazacağım buraya? Resmi işyeri ssk numarası diyor. Oraya ne yazacağım?
  7. İsmail58

Hocam ya bu kılavuza göre yapmaya çalışıyorum ama nereye ne yazacamı bilemedim.
  8. İsmail58

Merhaba; İlçemiz bünyesinde yeni özel eğitim okulu açıldı. Vergi numarası ve banka iban numarası alındı ve kbs sistemine tanımlaması yapıldı. Hitap ve Kesenek bilgi sisteminden işyeri tescili ve ve şifre alma işlemleri nasıl olacak? Yardımlarınızı bekliyorum..
  9. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Emekli Keseneklerini Silme Sonrası Sistemden Nasıl Kaldırılır?

Hocam muhasebe ödeme yapmadı. Ben mysden eşleştirme yaptım ama ödeme olmadı. Sildim eski bildirgeleri bütün gün baktım ama düzelmedi hiç. Borç olarak görünüyor. Yeni bildirgeyi de vermedim.
  10. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Emekli Keseneklerini Silme Sonrası Sistemden Nasıl Kaldırılır?

Merhaba herkese. 20/01/2023 tarhinde ek mahiyette olarak bildirgeleri verdim. Bugün saymanlıkta emanetlerde sıkıntı oldu ve bildirgeleri sildim. Hala sistemde borç kısmında eski bildirge numaraları ile görünüyor rakamlar. Bunlar nasıl kalkacak, sildikten sonra otomatik silinir mi? Ben silinmesi...
  11. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Fark Maaşlarda Nakil Gelen Personelin Ek Gösterge Sorunu

teşekkür ederim baktım düzelmiş kendiliğinden. Çok sağolun
  12. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Fark Maaşlarda Nakil Gelen Personelin Ek Gösterge Sorunu

Merhaba; 14 günlük fark maaşları yaparken nakil gelen personelim oldu. Nakil aldım ve ek tazminat 37 (666 KHK) tazminatını çıkartmak için ön ekrandaki seç butonundan mecburen seçmek zorunda kaldım ancak 3/3 olan öğretmen 1600 iken mecburen sistem beni 2200 seçtirdi. diğer kadrolara bakınca da...
  13. İsmail58

Mutemet Arşivi Öğretmenin Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde Danışmanlık Karşılığı Ek Tazminatı Hk.

Merhaba; Bir öğretmenimiz aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünde görevlendirme olarak çalışıyor. Bu kişi mahkeme kararı gereği danışmanlık yapıyor ve kendisine ek-49 tazminatı ve ek-74 e ilave 20 puan ödüyoruz. Müfettişler gelip neye dayanarak ödüyorsunuz diye sordu. Bununla alakalı...
Geri
Üst Alt