Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süleyman hocam bilgi için teşekkür ederim yine de excel bordrosu olan var ise paylaşırlar ise sevinirim
1692959328
Halil Tuğrul hocam bilgi için teşekkür ederim.Arkadaşlardan geriye dönük bu konu ile ilgili bordro örneği var ise paylaşırlar ise sevinirim.
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Kurumumuzda Taşerondan geçen 4/D sürekli bir işçimiz geçici olarak görev yaptığı yerde yemek verilmediğinden geriye dönük yemek yardımından faydalanmak için dilekçe vermiş olup,Müdürlüğümüzde ödenmesi konusunda görüş yazısı yazmıştır.Şimdi biz bunu ödemesini...
375 Sayılı KHK’nın Geçici 23’üncü Maddesi ile Sürekli İşçi Kadrolarına atanan personelin ücret ödemeleri 100 Seri Nolu Devlet Memurları Kanunu Genel Tebliği gereği çalışmayı takip eden her ayın 14’üncü gününde ödenecektir.
Yaşar hocam ben 15 Nisan 2022 tarihinden itibaren başlayanların ve daha sonrasında hizmet yükümlülüğünü yerine getirmeden istifa edenlere borç çıkartılmaması olarak anlıyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum.