kelkit29 kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçilerde sosyal yardımlara uygulanan Kesintiler nelerdir?

iyi gunler. .4/d sürekli işçilerde sosyal yardımlardan yakacak yol ve cocuk ücretlerinde ki kesintilerde (sgk-gelir vergisi-damga vergisi) hangileri kesilir. parametrelere hangileri işaretlenmelidir
  2. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

inşallah almaz da bizi de uğraştırmaz diye dusunuyorum..Tekrardan cok sağolun hocam..
  3. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

teşekkürler hocam ..bende o düşüncedeydim ki siz tercüman oldunuz düşüncelerime..
  4. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

Tuğrul hocam bu kişi zaten ocak ayında 5 günlük ikramiye almış.izin dönüşü geldiği günden yıl sonuna kadar hesaplanıp ortalama 4,4 gün ediyor o miktar damı ödeme yapmam gerek
  5. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

11.02.2019 Tarihinde 6 aylık ücretsiz izne ayrılan personele 5 günlük ikramiye yapılır mı.yapılır sa nasıl yapılır hocam ?
  6. Programlar Ziraat Bankası Maaş Gönderme Programı

bu var ama link atayım burdan bakın ıstersenız https://www.ziraatbank.com.tr/tr/kurumsal/nakit-yonetimi/odeme-cozumleri/firma-maas-odemeleri
  7. Programlar Ziraat Bankası Maaş Gönderme Programı

Ziraat Bankası Kurumsal ekranında su program var ve sıkıntısız calısıyor gıbı gorunuyor .
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçilerde KPSS ile Ataması çıkması halinde Kıdem Tazminatı alabilirmi?

Kurumda 4/d sürekli işçi olarak çalışan işçi kpss ile başka bir kuruma atanıp gittiği zaman kıdem tazminatı alabilir mi .. Alırsa hesaplaması nasıl yapılır.
  9. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge İptal Ederken Primler SSK Günü 60 Gün Görünüyor

HEPSİNİ YAPTIM AMA MALESEF.TESEKKUR EDERIM YARDIMLARINIZ ICIN
  10. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge İptal Ederken Primler SSK Günü 60 Gün Görünüyor

İPTAL ONAYI VERİRKEN TAHAKKUK GÖRÜNTÜLE DEDİĞİMDE BU EKRAN ÇIKIYOR.FARKLI BİR İŞ KOLUNDAN YAPMADIM GİRİŞİ.BENDE 5 TANE BİLDİRGE VAR .3 ÜNÜ İPTAL ETMEK İSTİYORUM KÜSURAT FARKINDAN DOLAYI .DİĞERLERİNDE DE AYNI HATAYI VERİYOR
Geri
Üst Alt