Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb.06/06/2020 tarinde Aile YArdım Bildirimi veren personele 28/08/2019 tarih ve 2019/1 Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Kararı 35. maddesi gereği geriye dönük 3 (üç) ay için 2019,09-TL çocuk yardımı tahakkuk ettireceğim.Sgk, gelir vergisi, damga vergisi kesecekmiyiz.Örnek hesaplama bordrosu var...
Hocam o dönemde mutemet olan arkadaşlar ilgili kalemde ödenek olmadığı için ödememişler.Sürekli görev yolluğunda ödenek olayının olmadığının dayanağı nedir.?
Merhaba, 2018 yılında naklen ataması yapılan personelin yolluğu ödenek olmadığı için ödenememiş.2020 bütçesinden ödeme yapacağız.Gündeliği, yol ücreti 2018 yılına ait tutarlarlamı hesaplayacağız.Eğer öyleyse 2018-2020 arası faiz hesaplanıp ödenecek mi?
Mrb.Bes' ten ayrılan personelin kbs de bes kesintisini iptal edemiyorum..EGM den getir sekmesine tıklamama rağmen 2 haftadır hata veriyor.Ne yapmam gerekiyor.?
Mrb.Üniversitenin isteği üzerine Doçentlik sözlü mülakatı için görevlendirilmiş öğretim üyelerine jüri ödemesi dışında geçici görev yolluğu ödemesi yapılır mı?Yapılırsa ödemeyi hangi kurum yapar?
Hocam prime esas kazanç kıst yazan kısımda 2578tl. hesaplanan kesenekler MYO D. :293,03 MYO K.:239,75 GSS D:199,79 GSS KİŞİ.:133,20.Hesaplarsanız pek ve kesintiler uyuşmuyor.
1580973569
Buradaki sıkıntı kbs tam maaşın keseneklerini 30 a bölüp kıst gün ile çarpıp kıst bordraya atıyor.Yani kıst...