Merve Tunca Demirel kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme (Nisbi) Nasıl Hesaplanır?

Merhaba arkadaşlar, sabit ek ödeme (nisbi) nasıl hesaplanıyor formülünü yazar mısınız?
  2. Çözümlendi | Kilitli Kbs 'De Giyecek Yardımı İade İşlemi

Merhaba, KBS den giyecek yardımı düzenledim ve harcama yetkilisine onaylatarak muhasebeye gönderdim. Ödeme emri dökümü alırken harcama yetkilisi isminde yanlışlık olduğunu farkettim. Yeniden hesaplama ve onay yapabilmem için Muhasebe evrakımı reddetti. Ancak ben hala KBS de muhasebe ön havuzda...
  3. Sistemsel Sorunlar Kesenek Bilgi Sistemi Prim İadesi Hk.

Ankara'ya mail attım cevapları şu şekilde: Tescil kaydını personel daire başkanlığı yapıyor. İadeyi ise ben fakülte saymanlık numarası ile istiyorum.
  4. Sistemsel Sorunlar Kesenek Bilgi Sistemi Prim İadesi Hk.

yeni prim iade kısmında bu sorunu ben de yaşıyorum. Ayrılış nedeni doğru olmasına rağmen hata veriyor.
  5. Çözümlendi | Kilitli Ünvan Değişikliğinde Tazminatlarda Eksi Tutar

Merhaba, Öğretim Görevlisi 7 Ağustos tarihinde Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna atandı. Maaşı hesapladıktan sonra atama onayı geldiği için şimdi kişiye manuel bordro düzenliyorum. Yükseköğretim tazminatı oranı 115 den 100 e düştüğü için bordroda yükseköğretim tazminatından eksi tutar çıkıyor. Ödeme...
  6. Çözümlendi | Kilitli Memurun Ölümünde Ölüm Yardımı Eşi Ve Çocuklarına Nasıl Ödenir

Merhaba, Memur kendisi vefat etti. Eşi ve 18 yaşından küçük iki çocuğu var. Ölüm yardımı öderken bordroda üçünü ayrı ayrı göstermeli miyim yoksa zaten annenin hesabına yatacağı için tek satır yapabilir miyim?
  7. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzinden Dönen Personelin %12 Gss Primi

Merhaba arkadaşlar, Askere giden personelim 19.09.2022 tarihinde göreve başlayacak. Eylül maaşını hesaplarken Aylıksız izinde (GSSP kesilir) olarak yaptım. Henüz Eylül ayı keseneklerini bildirmedim. Göreve başladığında bu personelin kesenekte gün sayısını 4 gün olarak düzeltip 4 günlük %12 GSS...
  8. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Gönderilmiş Fakat Ödenmemiş Ise Kesenek Prim İade Işlemi Başlatılabilirmi?

Ben iptal etmek istemiyorum. Kesenek iade yaparken %12 gss yi düşüyor sistem. Tekrar %12 için evrak yapmakla uğraşmıcam böylelikle.
  9. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Gönderilmiş Fakat Ödenmemiş Ise Kesenek Prim İade Işlemi Başlatılabilirmi?

Merhaba, 18.08.2022 tarihiyle ücretsiz izine ayrılan personelin (5510 bakmakla yükümlü) Ağustos 2022 kesenek bildirimini 30 gün üzerinden yaptım. Prim iade işlemi için Ağustos keseneklerinin ödenmesini beklemeli miyim yoksa hemen yapabilir miyim? Şu an sistem prim iade kısmına giriş yapmama izin...
  10. Çözümlendi | Kilitli Askerlik Nedeniyle Ayrılan Memur %12 Gss Bildirimi

Merhaba,18 ağustos itibariyle askerlik nedeniyle ücretsiz izine ayrılacak personelin (bakmakla yükümlüsü var) 27 günlük %12gss bildirimini ne zaman yapmalıyım?Hemen yapabilir miyim?Asıl keseneklerini 3 günlük bildiricem
  11. Çöp Kutusu Mysv2 ödeme emri alınmıyor

Ödeme emrinde bütçe tertibi gelmiyor. Ödeme emri düzenleyebilen var mı?
Geri
Üst Alt