Metin Şahin kullanıcısının son içeriği

1. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text "Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod..." Hatası

Ömür hocam hesaptan kasıt mail hesabı ise hayır farklı mail adreslerine tanımlılar. Döner sermayeyi muhasebe birimine gönderiyoruz genel bütçeyi kendimiz resmi adresimize tanımlı. Bize de ziraat bankası şubesinden dönüş oldu ve 001 Maaş ile gönderim yapılmayacakmış mükerrer oluyormuş. 005 Ek...
  2. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text "Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod..." Hatası

Ziraat Bankası Text dosyası gönderim yaptığımda "Gönderdiğiniz E-Posta Ekinde Yer Alan Dosyadaki Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod Sistemimizde Yer Alan Tanımlarla Uyuşmamaktadır.Lütfen Şubenizle İrtibata Geçiniz." hatası veriyor. güncel formatla da aynı ama hata nerede bulamadım. Acaba...
  3. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Filyasyon il sağlık müd bağlı bi ekip diye biliyorum yani ek ödemesini il sağlık yapacak sanki. ve çalıştığı süre boyunca 100 tavadan.
  4. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

ilçe de bulunan devlet hastanelerinde durum ne olacak acaba? acil servisi röntgeni lab.ı evde bakımı acilde triaj yapan hemşireler... bilgisi olan var mı acaba? bu kapsama girecek mi?
  5. Metin Şahin

gelir sıfır ise nasıl tavanın %89 u üzerinden(gih için ekli tabloda belirtilen oran) dağıtılacak ki :) sanki gelir dikkate alınmayacak.
  6. Metin Şahin

izin alsam düşer mi? düşer ne kadar düşer? bilmiyorum hiç mi belli değil ne kadar düşeceği? hiç belli değil üstüne yattılar heralde ne diyon? valla bilmiyom abi virmiyecekler elleam deami? abi valla bekliyoruz sıkıntı varmış heralde deami ? abi vallaha bilmiyorum . . . :) 1600860166 Evet...
  7. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli sağlık tesisi birim performans kat sayı ortalaması

Recep bey bahsettiğiniz yazıyı size zahmet olmazsa paylaşabilir misiniz acaba? Teşekkürler
  8. Metin Şahin

emin misiniz? BPK olmadan hesaplama yapmaz ekobs. iyi çalışmalar.
  9. Metin Şahin

3. bölümde ayrıntı anlatılmış kolay gelsin.
  10. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ağustos Performans Ek Ödeme

Kolay gelsin hepinize, ağustos ayı için performans ek ödemelerini ne yapacaz acaba? hesaplamaya geçen var mıdır? Sayın Bakan ağustos ayı da geçerli tavan falan demişti güncelleme mi bekleyecez yoksa. Dönemi de oluşturmaya izin veriyor ekobs da kafam karıştı acaba tavan falan yok mu diye.
  11. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Yöneticiliğe Geçen Personelin Sabit Ek Ödeme Mahsubu

başhekim ve başhekim yardımcısı için mahsubu yapıyor ömür hocam. ama hemşire için yapmıyor. Hemşire müdür yardımcısı oldu bundan sabit i geri almayacaz mı demek oluyor yukardaki altı çizili yer acaba
  12. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Yöneticiliğe Geçen Personelin Sabit Ek Ödeme Mahsubu

Hemşire iken 16 temmuzda sözleşmeli müdür yardımcısı olan bi personele 15 temmuz da peşin yapılan 375 sabit ek ödemenin mahsubunu yönetici sabit dışı ek ödemesinden mahsup etmem gerekir mi?Ekobs mahsup etmedi de. Ayın15 ine kadar ki normal performansından da mahsup etmedi (dağıtım kararı...
Geri
Üst Alt