Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ömür hocam hesaptan kasıt mail hesabı ise hayır farklı mail adreslerine tanımlılar. Döner sermayeyi muhasebe birimine gönderiyoruz genel bütçeyi kendimiz resmi adresimize tanımlı. Bize de ziraat bankası şubesinden dönüş oldu ve 001 Maaş ile gönderim yapılmayacakmış mükerrer oluyormuş. 005 Ek...
Ziraat Bankası Text dosyası gönderim yaptığımda "Gönderdiğiniz E-Posta Ekinde Yer Alan Dosyadaki Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod Sistemimizde Yer Alan Tanımlarla Uyuşmamaktadır.Lütfen Şubenizle İrtibata Geçiniz." hatası veriyor. güncel formatla da aynı ama hata nerede bulamadım. Acaba...
ilçe de bulunan devlet hastanelerinde durum ne olacak acaba? acil servisi röntgeni lab.ı evde bakımı acilde triaj yapan hemşireler... bilgisi olan var mı acaba? bu kapsama girecek mi?
izin alsam düşer mi? düşer
ne kadar düşer? bilmiyorum
hiç mi belli değil ne kadar düşeceği? hiç belli değil
üstüne yattılar heralde ne diyon? valla bilmiyom abi
virmiyecekler elleam deami? abi valla bekliyoruz
sıkıntı varmış heralde deami ? abi vallaha bilmiyorum
.
.
.
:)
1600860166
Evet...
Kolay gelsin hepinize, ağustos ayı için performans ek ödemelerini ne yapacaz acaba? hesaplamaya geçen var mıdır? Sayın Bakan ağustos ayı da geçerli tavan falan demişti güncelleme mi bekleyecez yoksa. Dönemi de oluşturmaya izin veriyor ekobs da kafam karıştı acaba tavan falan yok mu diye.
başhekim ve başhekim yardımcısı için mahsubu yapıyor ömür hocam. ama hemşire için yapmıyor. Hemşire müdür yardımcısı oldu bundan sabit i geri almayacaz mı demek oluyor yukardaki altı çizili yer acaba
Hemşire iken 16 temmuzda sözleşmeli müdür yardımcısı olan bi personele 15 temmuz da peşin yapılan 375 sabit ek ödemenin mahsubunu yönetici sabit dışı ek ödemesinden mahsup etmem gerekir mi?Ekobs mahsup etmedi de. Ayın15 ine kadar ki normal performansından da mahsup etmedi (dağıtım kararı...