Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
27 aralıkta baslayan bir personelim var. 18 günlük kıst maaş yaptım. Bu kıst maaş zamlı maaştan mı ödeniyor zamsız mı. Böyle kişiye 14 günlük fark yapılmalı mı.
Kbsde bazı personellerimde öğrenim durumlarında yanlıslık vardı. Hatta öğrenim durumunu yöksisten cekmede hata yasıyorum kimsenin bilgilerini cekemiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı
Çözdüm arkadaslar kendimce bi yol izleyerek. Önce ünvanını tabip seçtim yan ödeme kalemlerini 800 500 1300 seçtim sonra ünvanını tekrar uz tab tüze göre yaptım hesaplamada kontrol ettim bir sıkıntı cıkmadı. çok tesekkürler yine de degerli vakitlerinizi harcayıp bana burda zaman ayırdıgınız icin...
g) Tıpta Uzmanlık Tüzüğünde belirtilen dallarda
bu Tüzük hükümlerine göre uzmanlık belgesi
alanlarla, aynı dallarda doktora yapmış olanlar
(Bunlardan Sağlık Hizmetleri Sınıfı Asistan
kadrolarında olanlar...
Uzman Tab.Uz.Tüz.Göre çalışan personelim var bu kişinin ünvanına göre kbsde 1 sayılı cetvelde 800 500 1600 var. Böyle bir personeli olan var mo acaba. Bunun 800 500 1300 olması gerekiyor ama kbsde o kalemler cıkmıyor. Nasıl bir yol izlemek gerek
Ben kıst maaşlarını manuel hesaplatıp kişi bordrosu olarak manuel girmeyi düsündüm kbsden ama sonrasında 14 günlük fark hesaplayıp hesaplamama konusunda tereddütteyim. Sizin söylediğiniz de bir yöntem tabi hangisi daha sağlıklı olur acaba bilemedim
17 Aralıkta dönen 4b personelim ve 28 aralıkta askerden dönen doktorum var. Bunların kıst maaşlarını kbsden yapabiliyor muyuz. Önceki yıldan oldugundan dolayı kıst girişini kabul eder mi. Ve bu kişilerin 14 günlük fark işlemlerinde sıkıntı cıkar mı. Böyle bir durumla karşılaşanlar var mı
Ömür hocam teşekkürler yazı için ama mal müdürlüğüne götüreceğimiz ödeme emrini nasıl hazırlayacagız ben oraya takıldım. Hak sahibi olarak hastanemizin vergi numarası ve ödeme kalemi olarakta kıdem tazminatı karşılığı mı sececegiz. Bu kodları biz göremiyoruz mysde. Mal müdürlüğü ödeme emri ile...
Merhaba arkadaşlar. Benim 1 tane Kadrolu İşçim var. 4/D'li Sürekli İşçi değil. O kişinin de kıdem tazminatı hesabını sürekli işçiler gibi mi yapmalıyım. Ödeme emri nasıl kesebilirim MYS'de yardımcı olabilecek biri var mı?