mr.dnby kullanıcısının son içeriği

1. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli İstifa Dönüşü KBS

Maaş mutemetlerinin istifa eden personeli tekrar kaydetme yetkisi yok. muhasebe müdürü (sayman) istifa eden personeli tekrar kaydedebilir.
  2. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

Bununla ilgili duyuru yaparlar sanırım. Beklemek gerek
  3. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli Aile Yardım Beyannamesi

Bu sistemler evrak israfının önüne geçilmesi için getirildi. Maliyenin kendi teşkilatı böyle yapıyorsa boşa kürek çekiyoruz.
  4. mr.dnby

DUYURU Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemini Oluşturan Kabine Açıklandı

Hayırlı olsun. Benim merak ettiğim; müsteşarlıklar kalktı, en yüksek devlet memurunun gösterge ek gösterge toplamında değişiklik olacak mı?
  5. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli KBS - Kıdem Süresi

Aylık tutarında sıkıntı yoksa bordrodaki işarete çok takılmamak gerekir. Maliye bilgileri PDF excel formatında bordrolara aktarırken dönem dönem eksik kalemler ya da hatalar yapabiliyor.
  6. mr.dnby

Mutemet Arşivi 01/07/2018-31/12/2018 Dönemi Memur Maaş Katsayıları

Ben BUMKO'da görmeden inanmam oranlara :)
  7. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli Memur 2018-Temmuz maaşları

KBS'ye bir şey girmenize gerek yok, sistem katsayı güncellemesini otomatik yapıyor.
  8. mr.dnby

Mutemet Arşivi 18 Yaş Erkek Çocuğu AGİ

Aile yardımı sosyal yardım kapsamında ödenen tutardır. AGİ gelir vergisinden dolayı uygulanan indirimdir.
  9. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli KBS'den vekalet ücreti hesaplama

Ayrıca hesaplanan fark maaş yok.
  10. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli KBS'den vekalet ücreti hesaplama

Vekalet aylıkları çalıştıktan sonra ödendiği için sıkıntı yok. Sistem haziran ve temmuz kısıt günlerini ayırıyor.
  11. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli KBS - Eş Yardımı

KBS Memur maaş işlemleri başlığı altındaki maaş değişiklik takip ekranından ilgili kişi için; kimin, hangi değişikliği, ne zaman yaptığını görebilirsiniz. Durum Eren Yasin Bey'in dediği gibiyse sıkıntı olmaz. Eğer eşi çocuk yardımı almıyor durumdayken eş yardımı almışsa sistemden kaynaklı...
  12. mr.dnby

Editörün Seçimi Doğum Yardımı Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

En çok gördüğüm hata; memurların kamu işçisi sorusuna evet şıkkını işaretlemesi.
  13. mr.dnby

DUYURU Sözleşmeli Personel İzin Hakları

Doğum nedeniyle ücretsiz izne ayrılan kadrolu annenin, ücretsiz izinde geçirdiği süreler derece ve kademeden sayılıyor. Sözleşmeliler bu izni kullandığında sözleşme süresinden sayılıyor mu? Mesela sözleşmeli öğretmeden doğum nedeniyle 1 yıl ücretsiz izin kullansa, 3 yılda çalışmışlığı olsa...
  14. mr.dnby

Çözümlendi | Kilitli tedviren atama

Böyle bir düzenleme yok, verilmez.
Geri
Üst Alt