muhammed can kullanıcısının son içeriği

1. muhammed can

Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

hala aynı sorun devam ediyor pazartesiyi beklemeyi düşünüyoruz
  2. muhammed can

Çözümlendi | Kilitli SÖZLEŞMELİ PERSONEL 14 FARK MAAŞI E-BİLDİRGE DÖNEMİ

peki fazla giden ssk tutarında bi sorun çıkarmı
  3. muhammed can

Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

Arkadaşlar 4/b 14 günlük farklar hesaplarken ücretsiz izinde olan personelin brüt sözleşmesi giriniz diyor brüt sözleşme ücreti girmeme ragmen yine hesaplamıyorr
  4. muhammed can

Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük farkların bildirgesi

1 Aralık bildirgesine yetişmese ocak ayına ait bildirgeye eklerseniz bi sıkıntı olurmu çünkü öyle yapmayı düşünüyorum 2-14 günlük besleri manuel ekleyecegiz sisteme çünkü 2018 temmuz ayına ait yüklemeyi öyle yaptık
  5. muhammed can

Çözümlendi | Kilitli 4/B Bildirge borçları

bunu nasıl yaptınız büyük başarı...
  6. muhammed can

Çözümlendi | Kilitli 4/B Bildirge borçları

bizde durum aynı dekontlrı toplayıp hepsini ssk görtürüp sildirmeye çalışacagız bakalım ne olacak oda olmadı Ankara ssk bi üst yazı yazıp göndermeyi düşünüyoruz bakalım hepsi sıkıntılı bi durum
  7. muhammed can

Çözümlendi | Kilitli 4/B İş Göremezlik Ücretinin Maaştan Kesilmesi

evet dogum parasında ve e vizitede verdiğimiz onaylardan sonra yatan para malesef
  8. muhammed can

Çözümlendi | Kilitli 4/B İş Göremezlik Ücretinin Maaştan Kesilmesi

malesef 25 bin yatırmışş ssk kişi yanıma çagırıp e devletin kişiye yatan gecici iş göremezlik rapor çıktını altık ve toplamda yatan 25000 tl malesef dogum iznininden dolayı ve toplamda yatn parada buu malesef
  9. muhammed can

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Aralık Maaşında Aile ve Çocuk Yardımı verilmemiş

arkadaşlar kolay bu ayki KBS maaşını yaparken sistem bazı personellerin Aile ve çocuk yardımı vermemiş geçmişe dönük olarak KBS de personelle ödeme yapılabiliyormu...iyi çalışmalar
  10. muhammed can

Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

çokkk teşekürler beni bi stresten daha kurtardınız...
  11. muhammed can

ekim ayı bildirgesinin doğrusu ne acaba beni strese koydu bu e bildirge
  12. muhammed can

hocam bu ay filli hizmet 22 gün eksik gün sayısı 9 verdim toplamda 31 oldugu için 30 nolu belgeyi onaylıyamıyorum malesef 13 nolu belge de ise ise çalışılan gün 9 eksik gün 22 olarak girdim 13 noluyu belgeyi onayladım ama 30 nolu belge olmuyor bunun doğrusu ne acaba.. iyi çalışmalr
  13. muhammed can

arkadaşlar kolay gelsin bu aya fiili hiz.gönderirgen sistem hata veriyor toplamda 31 gün gönderdigim için onaylamıyor 30 güne tamamlam diyor ama 30 güne tamamladıgım içinde eksik gün girdiniz diyor ve ordada olmuyor eksik günden dolayı...
Geri
Üst Alt