Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
23 Eylül - 1 Kasım Tarihleri arasında yapılan ek ders ödemesinde kadrolu hocalarımızdan birisi doktor öğretim üyesi unvanını almasına rağmen yanlışlıkla Araştırma Görevlisi olarak girilmiştir. Kendisine bahsi geçen döneme ait fark bordrosu yapmak istiyorum. Aynı yılın farklı ayları...
Merhaba ben Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde MYS sisteminden e-fatura olarak gelen bir ödemeyi kurum içinde farklı bir birime yönlendirdim ancak şimdi faturayı hiçbir şekilde bulamıyorum. Yönlendirme iptali nasıl yapabilirim. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz.
Merhaba
Muhasebeleştirilmeyen ödemem olmamasına rağmen ekte belirttiğim hatayı almaktayım sisteme yeni ek ders girmeye çalıştığımda merkeze çağrı açılmasına rağmen bir geri dönüş sağlanmadı forumu okudum ve önerilerin hepsini yaptım ancak yine de sorun devam etmekte bir çözüm önerisi olan varsa...
İyi Akşamlar Arkadaşlar
E-Bildirge Siteminde; Dönemsel Borç kısmında, bildirgeyi 16.11.2018 tarihinde hazırlamama rağmen, Gecikme Zammı Esas Tarihi : 19.11.2018 diye bir ibare var bunun nedenini öğrenebilir miyim. E-Bildirge son bildirim tarihlerinde herhangi bir değişiklik oldu mu...
aynı durum bizim üniversitede söz konusu hocam zaten, yasin bey'in dediğini denedim ancak yine olmadı hem veri giriş elemanı olarak hemde gerçekleştirme görevlisi olarak.
strateji ile görüştüm; harcama yetkilisi geri çek demeden önce stratejinin iade etmesi gerekiyormuş ilgili evrakı ancak o zaman iade et ve iptal işlemleri aktif hale geliyormuş, onlar iade etmeden ben harcama yetkilisinin rolü ile muhasebeden geri çektiğim için iptal edilemiyor
her ikisinde de denedim ancak yinede iptal etmeyi başaramadım en iyisi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına başvurmak, ilgi, alaka ve yardımlarınız için teşekkür ederim
harcama yetkilisinin kullanıcı adı ve şifresi ile işlem yapmaya çalıştığımda sadece iptal et butonu çıkıyor ve iptal et dediğimde; İptal işlemi gerçekleştirilemez. Rolünüz belgenin süreci ile uyumsuz. uyarısı alıyorum
yine başaramadım, benim sorunum tam olarak ekte ki belgede gösterilen harcama birimi tarafından geri çekilen öeblerini silmek ancak hiçbir şekilde silemiyorum