Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kbs üzerinden bireysel emeklilik şirketini değiştirmem gerekiyor,yapılan promosyon anlaşması gereği bes şirket değişikliği oldu,ancak kbs üzerinden ilgili bölümden değişiklik yapmaya çalıştığımda ; 'kurumunuzla ilgili şirket bilgisi daha önce girilmiş ' uyarısı geliyor. Acaba bu girişi merkezden...
11.10.2018 tarihi itibariyle ek göstergesi 1100 olan ve derece kademesi 2/4 olan memura kaz.hak aylığına ait yeni durumu 11.10.2018 den itibaren 1/4 ve 3000 ek gösterge bu aradaki farkı ödemem gerekiyor bununla ilgili çeş. ödemeler bordrosu olan var mı ?
Daha önce de bu konuya benzer bir konu açmıştım. Aradaki Maaş Farkını hesapladım ancak kesenek bildiriminde sorun yaşıyorum. Şu şekilde özetleyeyim ;
1- Polis memuru iken kurum değişikliği yapan daha sonra mahkeme kararı ile tekrar polisliğe geçen personelin maaş farkı hesaplandı yani memurken...
POLİSKEN ALMASI GEREKEN VE MEMURKEN ALDIKLARI ARASINDAKİ FARK BORDROSU
1582789786
2015 AĞUSTOS AYI SGK DA ÇIKAN FARK
1582789894
Bende çıkan 2015 ağustos ayı sgk kesenekleri %20 108,56, %16 86.87, %12 65.15
5434 e tabi personel
1582620584
taban aylık,kıdem aylık,aile yardımı,çocuk yardımı bunları memurken aldığı ve aynı miktar olduğu için ödemedim sadece aralardaki farkı ödedim,Kesenek bilgi sisteminde "Ek Mahiyette Bir veya Birden Fazla Dönem" den girdim derece-kademeleri de girdim değerler biraz...
Değerli abilerim başımda çok farklı bir konu var bu konuda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim ; 2016 ağustos ayında polis memuru iken başka bir kuruma memur olarak atanan bir personel mahkeme kararıyla (tüm özlük haklarıyla beraber) 2019 mayıs ayında geri döndü(açığa alınma ya da görevden...
Emniyet personeli için ödenen 1-fazla mesai(sabit ödeme) , 2-Operasyon taz. var ancak bunlarla ilgili ödeme ve görüş yazıları mevcut fiilen çalışma şartı var bu yüzden ödemedim
polis memuru iken normal memurluğa geçen sonra mahkeme kararı ile geri dönen personelin aradaki maaş farklarını ödüyorum bu şekilde bir bordro hazırladım kontrol edebilir misiniz ? 2015/2016 yılları
memurker aldığı maaş ile polisken alması gereken maaşların arasındaki fark hatalarım var mı...
2015 yılından 4 ay,2017,2018,2019 yılından 4 aylık maaş hesabı sonrası yasal faiz hesaplaması yapmam gerekiyor toplam tutar üzerinden mi yapacağım her yıl için ayrı ayrı mı hesap yapacağım?
iyi günler mutemetlikte yeniyim benim şöyle bir sorunum var ; 2015 yılında farklı bir kuruma gih memuru olarak atanan 2019 yılında mahkeme kararı ile geri dönen bir polis memurunun alması gereken maaş farkını ödemem gerekiyor ? bunula ilgili bir program var mı ?